6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube/Printscreen

NIJE SAMO DŽOUK LENDEJL META: Partizan dovodi strašnog Bosanca na poziciji ‘četiri’

Objavljeno: 29.07.18 u 10:47

Košarkaški klub Partizan pokušava na sve načine da naparvi dobar tim za predstojeću sezonu i napadne ABA krunu.

Juče je ‘kao grom iz vedra neba’ odjeknula vest da je Partizan zainteresovan za australijskog centra Džouka Lendejla. Ipak, nije samo on u fokusu crno-belih, već i Ajdin Penava. Reč je o 21-godišnjem momku rođenom u Sarajevu, visok je 206 cm, a karijeru je počeo na univerzitetu Maršal.

Imao je sjajan učinak prošle sezone, beležio je 15,6 poena po meču, imao 8,5 skokova i 4,5 blokada.

0
0

6 Komentara

  1. Ako dovedemo Penavu bice to veliko pojacanje za kk partizan i zasad prelazni rok ide kako treba sa ovim Burksom i ako bi dosao Todorovic to bi bio tim za napade na sve trofeje

    0
    0
    Odgovori
    • Pa prosle godine smo bili slabiji pa smo uzeli kup a omace prvenstvo bi uzeli da se nisu povredili Si i Marinkovic!
      Tacno je da cete vi imati 5 puta skuplji tim al i to je malo JER SRCE INSTITUCIJE JE VECE OD SVIH TIH PARA KOJE STE OTELI OD GLADNOG NARODA KOJI INACE VECINSKI VOLI EVROPSKI BOSTON!
      ZGAZICEMO PRIGRADSKU KONZERVU UGASICEMO TO OGAVNO ZLO! GOTOVI STE BRE MUSAVI!

      0
      0
      Odgovori
      • O čemu ti to? Jadni ste, sve ste djavolu prodali zarad para…..kome vi ista pričate i pominjete! Nikad nam se približiti ne možete……ugašeni pa uplaljeni a u međuvremenu čitaj MB

        0
        0
        Odgovori
        • Sledeci je C. J. Burks igra na poziciji 2-jke (bek suter) proslogodisnji saigrac upravo Ajdina Penave prosek 19poena 8as. Dakle pravi se mlad tim, sa par iskusnijih igraca, ali perspektivan I ako se bude dobro i, vredno radilo rezultati ce doci, ne treba pretiti nikome, samo svoje dvoriste da gledamo.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter