13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA RADONJIĆ: Dajte Mbapea da se trkamo!

Objavljeno: 29.07.18 u 11:35

Junak pobede Crvene zvezde nad Suduvom Nemanja Radonjić govorio je o svom budućem transferu, Ligi šampiona, ali i francuskom ‘zlatonm dečku’ Kilijanu Mbapeu.

Goruća tema je transfer, neki pominju Đenovu, a HotSport je sinoć saznao da je najozbiljniji Štutgart. Reprezentativac Srbije ne razmišlja o odlasku sa stadiona ‘Rajko Mitić’, bar je tako rekao za Sportski žurnal.

– Ne razmišljam o transferu, niti čitam, video sam samo da se pominje Đenova. Koncentrisan sam na Zvezdu i želim da odigram što bolje kvalifikacije – rekao je Radonjić i dodao:

– Imao sam dosta lepih trenutaka u Zvezdi, ali ih želim još. Znam da će jednog dana da dođe vreme za rastanak, ali sada maštam o Ligi šampiona i velikim utakmicama na našem stadionu.

Čini se da je čudnim rezultatima Zvezdi otvoren put bar do Lige Evrope, ako ne do Lige šampiona.

– Očekivali smo APOEL, došla je Suduva. Mislili smo da će Legija biti u trećem kolu, a izgleda da će Trnava. Možda u plej-ogu izvučemo Seltik, a rival bude AEK. Samo neka je što lakše, ima vremena za atraktivne utakmcie. Nije ni ovo lak posao, naprotiv. Učinićemo sve da dođemo do elite.

Glavna vrlina krilnog fudbalera su brzina i dribling, baš kao što je to slučaj i sa Kilijanom Mbapeom. Ko je brži?

– Morali bismo da se trkamo pa da onda dam odgovor na to pitanje. Ne bi bilo loše da to bude na meču Zvezda – PSŽ u Ligi šampiona – zaključio je Radonjić.

0
0

13 Komentara

  1. Ama, sta kazete!? Nikad on nece ni vodu nositi Mbapeu! Mastate gancici! To je skot izdajnicki i nula od igraca! Da bog da s.n…!

    0
    0
    Odgovori
  2. Djukic M. ko GROBARE – navijace partizana (ima ih i u upravi partizana, kao ubaceni TROJANCI …) naziva jadnicima … !? i ko ponizi i opljacka narod Srbije … za rad licnog INTERESA – PROFIRA … a tek ONI … sto ih podrzavaju kako ih nazvati-zvati … ?! Djukicu M. to su srpski jadnici bili ONI crveno-crno bele … ili bilo koje boje …!!! kako se meni i GROBARIMA obracas … nije tesko odrediti kome pripada …

    0
    0
    Odgovori
    • Meni nije jasno sto stavljas ovoliko tacaka kao da dubokoumno razmisljas, ali sigurno je to vas grobarski tres romantizam koji mi ne razumemo

      0
      0
      Odgovori
  3. радоњића,крстичића стојковића задржати и довести кафуа ,имали би дрим тим увијек за то треба да остану најбољи и да доведемо још двојицу квалитетних играча

    0
    0
    Odgovori
  4. sta mediji preko noci uradise od TEBE, kad se medijima diriguju iz rupe … momce da si brz jesi … ALI … da se uporedjujes sa … SMESNO JE … taj nepoznati momak … za srpsku sportsku javnost (po kolicini natpisa o tebi i njemu …) bi te za dorucak pojeo. svi dobro znamo zbog cega se tolika frka i prasina oko tebe dize (kao u slucaju marka grujica …) da se: OPRAVDA RAD PANKOMATA …

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ti znas sta pises… Taj MBape jeste strasan igrac, izuzetno brz i spretan
      Ali nije vanzemaljac. I sad glavu dajem da bi ga nekadasnji Bratislav Zivkovic pojeo za dorucak na kratkim istrcavanjima. Radonjic je dijamant naseg fudbala i za nas brzi, spretniji i bolji ne postoji.
      Osim ultra, giga, mega stara Sume

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter