0
Evropske lige

SIMONE INZAGI: Sergej mi je rekao da hoće da se priključi ekipi pre kraja odmora

Objavljeno: 28.07.18 u 18:25

Kako stvari sada stoje u glavnom gradu Italije, i ovog prelaznog roka bi Srbin mogao da ostane u Laciju.

Spominjale su se ogromne cifre i gotovo svi evropski velikani, ali…

Uprava Lacija još uvek ne smatra da je Sergej Milinković-Savić pokazao svoj maksimum i da bi tek mogao da se dobro isplati ovom klubu, a sličnog mišljenja je i trener ekipe Simone Inzagi.

– Svedoci smo brojnih glasina o Milinković Saviću, ali je on vrlo miran što se toga tiče… Njegov ostanak bi bio od ogromne važnosti za nas, ali sve je moguće dok traje prelazni rok. Razgovarao sam sa njim i sa ljudima u klubu. Sergej mi je rekao da želi da se priključi pripremama dva dana pre predviđenog roka. Odgovorio sam mu da nastavi sa odmorom po planu i da nam se priključi u ponedeljak posle lekarskih pregleda. On je jedan od onih igrača koji rešavaju utakmice. Kada vidite kako su se pojačali naši konkurenti, za nas bi njegov ostanak bio od ključne važnosti kako bismo ostali na nivou na kojem smo bili prethodne dve godine. Nadam se da će Sergej ostati. Ako ode, onda ćemo u razgovoru sa ljudima u klubu potražiti zamenu. Ali trenutno nismo u toj vrsti problema…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter