0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Iznenađujuć transfer Spartaka, u Suboticu stiže Englez sa premijerligaškim iskustvom!

Objavljeno: 28.07.18 u 14:52

Ovo će sasvim sigurno biti značajno pojačanje za ulazak u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope ukoliko se eliminiše Sparta.

Tim Vladimira Gaćinovića je prema saznanjima HotSport-a postao jači za Tima Čoua.

Reč je o 24-godišnjem vezisti koji u Suboticu stiže kao slobodan igrač, a ugovor je potpisan na dve godine. On će se već danas priključiti ekipi Subotičana koje sledećeg četvrtka u Pragu očekuje verovatno i meč sezone.

Čou je rođen u Viganu u mešovitom braku Škota i Kineskinje, te je odabrao da nastupa za reprezentaciju Tajvana u kojoj je imao jedan nastup. Ponikao je u Viganu u čijoj školi je proveo deceniju, da bi potom debitovao i za seniorski tim.

Bio je član poslednje generacije tog kluba koja je 2012. igrala Premijer ligu, ali je više vremena provodio u rezervnom timu. Međutim, 2016. godine je Tim Čou prešao u škotski Ros Kaunti gde je bio standardarn u tamošnjoj Premijer ligi i za dve sezone upisao 44 nastupa i dva gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter