0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER VOJVODINE: Protiv Zemuna je uvek posebna draž

Objavljeno: 27.07.18 u 14:15

Pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić izjavio je da utakmice protiv Zemuna uvek imaju posebnu draž za ‘staru damu’.

U drugom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Zemuna.

Posle remija protiv Mladosti u prvom kolu na ‘Karađorđu’, crveno-beli žele da pobedom u Zemunu po prvi put ove sezone obraduju svoje navijače i ujedno se pozicioniraju u gornjem delu prvenstvene tabele.

To potvrđuju i reči pomoćnog trenera Voše Spasoja Jelačića, koji je svestan da neće biti lako ostvariti trijumf na ovom gostovanju.

– Zemun je tradicionalno neugodan protivnik za Vojvodinu, a utakmice između ova dva tima su uvek imale posebnu draž. Što se nas tiče, svaki dan smo koristili da podignemo nivo forme i napravimo dobro zajedništvo u ekipi, odnosno da se igrači što bolje upoznaju. Na prethodnom meču na ‘Karađorđu’, mogli smo da vidimo da je u pojedinim delovima utakmice to delovalo jako dobro, ali je u pojedinim delovima bilo vidljivo i to da se ekipa još uvek traži, odnosno da igrači tek upoznavaju jedni druge, jer kao i svi klubovi u Srbiji, tako i Vojvodina robuje dugačkom prelaznom roku, kaže Jelačić.

On uvažava kvalitete ekipe Zemuna, koja je u prošlom kolu osvojila bod na gostovanju Čukaričkom.

– O ekipi Zemuna znamo dosta toga, iako smo ih, naravno, detaljno analizirali u pripremi za ovaj meč. Sa gostovanja Čukaričkom su se vratili neporaženi, što je verovatno povoljan rezultat za njih, a ono što je sigurno, bar se tako nadam, jeste to da nas sutra očekuje dobra i neizvesna utakmica. Sve nas u stručnom štabu raduje to što su svi igrači na raspolaganju za ovaj meč i konkurišu za startnu postavu, pošto nemamo povređenih igrača, niti bilo kakvih drugih problema u ekipi. Dobro radimo, imamo dobru ‘hemiju’ u svlačionici i iz tog razloga se nadam dobrom rezultatu u Zemunu. Ipak, ovo je sam početak prvenstva, pa se i u prvom kolu videlo da su sve utakmice neizvesne i da maltene pobeđuje onaj ko ima više sreće. Ja se nadam da će, kako vreme bude prolazilo, Vojvodina rasti kao ekipa i podizati svoj nivo forme, te da ćemo to pokazati već na meču u Zemunu i vratiti se sa osmehom na licu, odnosno obradovati naše verne navijače, rekao je Jelačić.

Meč između Zemuna i Vojvodine igra se sutra od 17 časova na Gradskom stadionu u Zemunu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter