7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Nekadašnji ‘vunderkind’ Zvezdine škole vraća se na Marakanu

Objavljeno: 27.07.18 u 14:46

Ovaj posao smo najavili u utorak, a klubovi su definisali uslove kao i igrač koji treba da potpiše ugovor na četiri godine.

Ostaje samo završni čin, a HotSport je ekskluzivno najvio još utorak da Crvena zvezda u svoje redove planira da vrati Veljka Simića i da klubovi uveliko pregovaraju. Šampion Srbije i Zemun su pri kraju sklapanja posla, koji možda u toku dana bude ozvaničen iz Ljutice Bogdana.

FOTO:STARSPORT

Brzonogi vezista je pre četiri godine otišao iz tabora crveno-belih zbog nesporazuma sa tadašnjim rukovodstvom. Ipak, klubu je na ime trening kompezacije tada od Bazela pripalo 250 hiljada evra. Momak iz Loznice nije uspeo da se izbori za minutažu, pa je slat na pozajmice u Domžale i Šafhauzen. Zatim se oprobao u Vinteturu, a u januaru se odlučio za Zemun.

I pogodio je u centar sa izborom i zahvaljujuci potencijalu i radu sa Milanom Milanovićem pružao je dobre partije i kumovao opstanku ekipe iz Gornje Varoši u eliti. Na startu nove sezone doneo je bod protiv Čukaričkog golom, a tada ga je snimao Vladan Milojević sa kojim će imati saradnju u Zvezdi. Ugovor treba da bude do juna 2022. godine.

Sve vesti vezane za ‘transfer pijacu’ možete da pročitate OVDE.

FOTO:STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Sad kad im krenu kola nizbrdo, uskoro ispadanje iz evrope i kiksevi po JSL, samo da ih sudije ne poguraju, krenule kola komšinice nizbrdo, pa neka bude tako. Pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. да ли се одчаушића дефинитивно оддустало?.па и он је звездино дијете.ињега и мијаиловића би радо видјео опет у звезди

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter