6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEKADAŠNJA VELIKA NADA ZVEZDE: Mladi fudbaler na probi u Grčkoj

Objavljeno: 27.07.18 u 16:36

Nova šansa za mladog igrača da pronađe inostrani angažman biće u Grčkoj.

Kada je pre dve sezone blistao u dresu omladinaca činilo se da je jako blizu prvog tima.

Svojevremeno je Lazar Romanić potpisao dugoročni ugovor sa matičnim klubom, ali je veoma brzo odlučio da napusti klub sa Marakane. Bio je blizu da pređe u Karpi iz Italije, ali je ipak tada zadužio opermu Borca iz Čačka.

Međutim sada se mladi napadač ponovo odlučio za inostranstvo, jer se kako javljaju mediji iz Grčke nalazi na probi u tamošnjem klubu Lamiji. On će imati nekoliko dana na raspolaganju da zasluži poverenje trenera Bejbisa Tensesa, koji je sa ovim timom bio 13. na tabeli prošle godine.

0
0

6 Komentara

  1. Druže Siniša, pokušavaš da budeš elokventan ali ništa sem puste demagogije! Ovo ti je genijalna konstatacija kada kažeš …“uprava koja donese klubu prihode od 25 miliona evra u jednoj sezoni od prodaje igraca i evropskih utakmica! Kakva je atomska glupost ovako nešto izjaviti, kada vrlo dobro znaš da cela tehnologija delovanja ovih genijalaca koji vode Zvezdu, počiva na neprevaziđenim manipulacijama! Oni vladaju tehnikama obmane i opsene! Znači ti im bezrezervno veruješ na časnu pionirsku reč da su doneli klubu prihod od 25 miliona evra, u jednoj sezoni! Ti druže Siniša, vrlo dobro znaš da već godinama ni jedna revizorska kuća, u Srbiji, NE SME da uđe u Žvezdu i prekontroliše njeno finansijsko poslovanje! Prema tome ova tvoja atomska glupost o prihodu od 25 miliona evra, pada u vodu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Veliki mag Miloje nema tu sposobnost da u mladom igraču prepozna kvalitet! On se uglavnom oslanja na šaptače koji mu ‘preporučuju razne „kapitace“, putem SMS poruka i malih oglasa. Takvi „kapitalci“ odmah dobiju unapred obezbeđeno mesto u timu a mlade zvezdine nade šalje u trećerazredni Grafičar, na „kaljenje“! Ovakvo shvatanje fudbala će se obiti o glavu velikom magu Miloju!

    0
    0
    Odgovori
    • Moj Vilota ne moze estrada da ucestvuje u poslovanju Zvezde, makar bili i nosioci spomenice. Svi da su valjali ostali bi u Zvezdi nego ne mogu pokazati kvalitet ni u Graficaru. Evropske utakmice uvek su pokazale da bez stranaca nema ni igre. Nije uprava od juce da je uci neko sa tastature pogotovo ne uprava koja donese klubu prihode od 25 miliona evra u jednoj sezoni od prodaje igraca i evropskih utakmica.

      0
      0
      Odgovori
  3. Naravno, sve je jasno! To se odavno zna! U Zvezdi nema mesta za njene mlade igrače! Kada mladi igrači Zvezde postanu izlazno godište, tada ih Zvezda usmeri u jaki Grafičar, u treču ligu, gde oni propadaju, jer su prevazišli taj rang, ili ih jednostavno otpuste! I tako iz godine u godinu! Tako će ove sezone uraditi i sa Joveljićem, Erakovićem, Stanojevim, Cvetkovićem, V.Nikolićem i ostalima. Izgovor ovim diletantima koji vode Zvezdu je da mladi fudbaleri nemaju potrebno iskustvo! Kakav vispren potez! Zato dovode iskusne „kapitalce“, uglavnom rezerviste, u prethodnim klubovima, kao Muhameda Bena, Ebesilia, Samarila i ostale bakrače! Za razliku od mladih igrača Zvezde, ovi „kapitalci“ su iskusni, ali jedina im je mana što nemaju kvalitet!

    0
    0
    Odgovori
    • Bolji je centarfor od Pešića, Joveljića, Pavkova, Ukrajinca i anonimnog Španca koga deda Miloje protežira…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter