0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA KROVU OPTIMISTIČNI: Pozitivan ishod je naš cilj protiv Proletera

Objavljeno: 27.07.18 u 15:42

U drugom kolu Superlige Srbije svoj meč u Novom sadu igraju domaći Proleter i Vaoždovac.

Na današnjoj konferenciji za medije, uoči nadolazećeg meča sa Proleterom, svoja očekivanja su izneli šef struke Branko Vojinović i Aleksandar Ješić, strelac pobedonosnog gola u meču protiv Bačke.

– U dobrom raspoloženju idemo u Novi Sad. Dobili smo prvu utakmicu protiv Bačke, što je izuzetno značajno za nas i za verovanje u ono što radimo i kako igramo. U jednoj lepoj atmosferi odlazimo da pokažemo da smo kvalitetni, da imamo kvalitetan tim i da igra Voždovca napreduje iz kola u kolo, te da ćemo to pokazati u Novom Sadu, istakao je Branko Vojinović.

Novajlija u Superligi nepoznanica je za ‘zmajeve’.

– Ne poznajemo ekipu Proletera puno, a ovim putem im čestitam na ulasku u Super ligu. Sigurno je da ćemo se pripremiti što bolje za utakmicu imali dovoljno vremena da se odmorimo. Ulazimo sa dobrom atmosferom, pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, ali i da igramo našu igru i da igramo ono što treniramo. Pre svega ono što se budemo dogovorili u svlačionici, želimo da prenesemo teren, kako bismo na kraju izašli sa pozitivnim ishodom, nadovezao se Ješić.

Igrački kadar gostiju je kompletan za ovaj duel.

– Sve što je bilo spremno za Bačku, spremno je i za Proleter. Imali smo sedam dana da zalečimo neke rane koje smo imali u prethodnom periodu tako da je sada igrački kadar spreman za utakmicu u Novom Sadu, završio je Vojinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter