1
AdmiralBet ABA Liga

BILI BARON: Ročesti me je nagovorio da dođem u Zvezdu, ovo je veliki korak u mojoj karijeri

Objavljeno: 27.07.18 u 12:14

Baron govorio je za klupski sajt šta je bilo presudno da obuče crveno-beli dres, kakve su mu ambicije, i ko je puno uticao na njegovu odluku da dođe u Srbiju.

Crvena zvezda počela je sa formiranjem tima za narednu sezonu. Prvo pojačanje crveno-belih bio je Bili Baron koji je pojačao bekovsku liniju Crvene zvezde. U razgovoru za klupski sajt, Baron je pričao o brojnim temama.

– Veoma sam uzbuđen zbog naredne sezone. Moja supruga i ja smo čuli mnogo lepih stvari o Beogradu. Napravio sam veliki korak u mojoj karijeri odlukom da obučem crveno-beli dres’, istakao je Baron, a onda je detaljnije opisao svoj stil igre:

– Trudim se da ne budem samo šuter. Želim da budem kompletan igrač i verujem da je trener Milan Tomić baš is tog razloga želeo da dođem u Crvenu zvezdu. Mogu da igram dobru odbranu i takođe volim pik en rol igru iz koje se trudim da izaberem prava rešenja, rekao je bek Crvene zvezde.

Bili je potom govorio o ciljevima koje je postavio pred sebe za narednu sezonu:

– Moji ciljevi za narednu sezonu su da dam sve od sebe, a to znači da imam najviše ciljeve i u ABA ligi i u Evrokupu. Veoma ozbiljno shvatam priliku koju sam dobio i svakog dana kada obučem dres Crvene zvezde ponašaću se u skladu sa tim, dodao je Baron.

– Razgovarao sam sa Tejlorom Ročestijem pre nego što sam doneo odluku da dođem u Crvenu zvezdu. On mi je rekao puno lepih stvari o gradu, klubu i navijačima. Nikada nisam prisustvovao utakmicama Crvene zvezde, ali sam imao priliku da vidim video klipove na ‘jutubu’ i izgleda zaista ‘divlje’ u najpozitivnijem smislu. Ne mogu da dočekam da zaigram jer sam oduševljen energijom naših navijača, zaključio je Bili Baron.

Pripreme crveno-belih za novu sezonu počinju polovinom avgusta u Beogradu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter