3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI SE SVE OTVARA: Lakšim putem do plej-ofa, a evo ko bi je čekao na poslednjem stepeniku pred Ligu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.18 u 11:12

Favoriti se ‘sklanjaju’ pred Crvenom zvezdom, što je jako dobro po srpskog prvaka, ali je sva prilika da bi je na poslednjoj prepreci ipak sačekao jedan jači tim.

Lakih 3:0 protiv Suduve garantuje Zvezdi miran revanš u Litvaniji, a 0:2 u prvom meču između Legije i Spartak Trnave u Varšavi najavljuje da će još jedan favorit ‘namenjen’ crveno-belima ispasti pre duela sa njima.

Tako bi se srpskom prvaku sve otvorilo do poslednjeg kola kvalifikacija kada bi ipak, po svemu sudeći, trebalo da dobije jačeg od sebe. Ali svakako ne i nesavladivog rivala.

Definitivno je da će među četiri povlašćena tima u plej-ofu biti PSV iz Ajndhovena, koji se uključuje upravo od te runde. Zvezdin stari znanac iz 2004. godine, koji je pao u prvom meču na ‘Marakani’, a onda deklasirao crveno-bele sa 5:0, bio bi najmanje poželjan rival na žrebu.

(Izvor: youtube / MrRedStarBelgrade)

(Izvor: youtube / nekichika)

Preostala tri trebalo bi da čine Salzburg, koji se uključuje od treće runde, Seltik (sinoć savladao Rozenborg u prvom meču sa 3:1) i još jedan poznati protivnik, Ludogorec koji iako sinoć nije slavio protiv Videotona na svom stadionu, i dalje je favorit za prolaz u narednu rundu.

Ako neki od ova tri tima ispadnu pre plej-ofa, tim bolje po tim iz Ljutice Bogdana.

No, najpre valja završiti posao protiv Suduve u Mariapolju, a onda isto ponoviti protiv Spartak Trnave ili Legije, ukoliko se Poljaci volšebno ‘dignu iz mrtvih’ u revanšu.

0
0

3 Komentara

  1. Bilo bi dobro da iskreno pišeš i da kažeš da jedva čekaš da Zvezda ispadne jer se to vidi iz svake tvoje iskompleksirane rečenice. Takvom kao tebi očito je potrebno duhovno preobraženje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neverovatno koliko je Zvezdana srecna! Za ne poverovati!?
    Prvo je izbegla Hapoel i dobila „mrtvu“ Suduvu!! Onda evo Legiju najverovatnije eliminise Spartak iz Slovcke i dolazi Zvezdani i jos bi trebalo da zreb odigra jos jednom za komsinicu pa ce biti Terzinog hvalisanja.
    Ali, bojim se da mala komsinica ne natrci na „bocu“ jer su Slovaci ocigledno ozbiljan tim kao sto je i Partizan naleteo na Petrzalku!
    Ali, ajdeda nemalerisem, bice mi drago da prodrete do plej ofa i udjete u LE jer ,objektivno ne verujem da mozete u grupu Lige sampiona. Ako se to desi, licno cu ovde cestitati, bio bi to stvarno veliki uspeh i dokaz da se nas fudbal vraca na evroscenu na ozbiljan nacin. Pogotovo ako i Partizan nekako prodre do LE.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo se još sam sa sobom dogovori, da li je Spartak iz Trnave slab i Zvezda ima sreće, ili je jak pa će Zvezda naići na „minu“. Bolje se ti bavi tvojim Prtizanom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter