2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Mnogi će reći da je trebalo da dobijemo 10:0, izlazili smo iz veće krize!

Objavljeno: 26.07.18 u 23:25

Golman Partizana Vladimir Stojković istakao je da je najvažnije da je njegov tim slavio protiv Trakaija i da danas svi igraju fudbal.

– Teška utakmica, uvek moraš biti obazriv kod kuće, šta god da kažem biće komentara ovakvih i onakvih. Ali, nismo primili gol, to je najbitnije. Bilo je šansi u drugom poluvremenu. Prevashodno smo ostvarici cilj i nastavljamo dalje. Šta god da kažem reći će da smo trebali da dobijemo 10:0. Ne mogu da objasnjavam da svi danas igraju fudbal. Sada je sve stvar psihologije. Samo da ih prođemo kako znamo i umemo, pa će se kasnije sve složiti – rekao je Stojković i nastavio:

– Slažem se da bi kod kuće trebalo da dobijemo ubedljivije. Neće ni tamo biti laka htakmica, daj da prođemo kako znamo i umemo i onda ih zaboraviti. Izlazili smo i iz većih kriza. Možda kada bude bilo tvrdo će baš biti ‘mekano“.

Sejduba Suma je bio zadovoljan time što Partizan nije primio gol.

– Mislim da je dobra pobeda za nas, jer nismo primili gol. Nismo uspevali da pronađemo put do gola i da realizujemo šanse koje smo stvarali. Kada smo dobili igrača vise napali smo još više. Imamo problem sa realzacijom, ali to je sve deo fudbala, dobro je da smo pobedili. Moramo da radimo na tome da pronađemo prostor i iskoristimo ga u drugoj utakmici.

Danilo Pantić je istakao da je dobro što Trakai nije iskorstio svoje šanse.

– Nismo igrali kako se od nas očekivalo i kako smo zamislili. Znali smo da će se povući, na kraju su i iz kontre mogli da nas kazne, na našu sreću nisu uspeli. Srećom pobedili smo 1:0 – rekao je Danilo Pantić.

Sa stadiona u Humskoj: Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter