2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TROSTRUKI GUBITAK: Surdulica ‘poništila’ transfer Zorana Tošića u Tursku?!

Objavljeno: 26.07.18 u 11:51

Poraz, povreda i propao transfer – epilog je nastupa Zorana Tošića na nedeljnom otvaranju Superlige Srbije u Surdulici protiv Radnika.

Sve je već bilo na korak od konačnog dogovora, ali… Zoran Tošić neće ići iz Partizana, jer mu je novi pokušaj selidbe u Tursku, bar za sada, ponovo propao.

Ovog puta zbog povrede koju je zaradio u Surdulici u porazu od Radnika (1:0) u prvom kolu Superlige Srbije. Kako piše prestižni ‘Milijet’, Turci su zaustavili transfer čim su čuli za povredu kreativnog veziste.

– Postigli smo dogovor, ali smo zatim načuli da je povreda kolena Tošića ozbiljna i zaustavili smo transfer. Dobili smo podatke da će odsustvovati čak tri meseca. Zbog toga smo bili primorani da se povučemo iz cele priče – izjavio je Adil Đevrek, predsednik Malatije, za koju je nedavno potpisao Mičel Donald.

Zoran Tošić tek će sutra otići na snimanje i tada će se znati detaljnije o kakvoj se povredi radi, kao i da li će zaista morati da pauzira čak tri meseca.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter