9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Pa, nisu oni indijanci baš!

Objavljeno: 26.07.18 u 23:00

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan borbom svog tima protiv Trakaija, a evo šta je rekao o povicima sa tribina.

Šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ je istakao da je zadovoljan borbom i zalaganjem svojih igrača, a imao je i zanimljiv komentar o ekipi iz Litvanije.

– Nije lako igrati u ovakvom ambijentu. Nisu ni oni (fudbaleri Trakaija) indijanci kao što mi mislimo. To je ekipa koja igra tvrdo i jako. Uspeli smo da pobedimo sa 1:0 i steknemo rezultat koji nam daje lepu zalihu i protsora za optimizam – rekao je Miroslav Đukić za ‘Arenu sport’.

O problemu da se probije ‘bunker’ Trakaija 11 na 11, Đukić je rekao.

– Važno je da je ekipa sačuvala mir i pobedila večeras. U Evropi se teško pobeđuje i pored negativnog ambijenta u kojem se igralo uspeli smo da pobedimo. Čestitke mojim igračima na karakteru koji su pokazali.

O povicima Grobara.

– Ja sam radnik Partizana. Ne donosim odluke, smo radim svoj posao – zaključio je Đukić.

0
0

9 Komentara

  1. Uspeli smo da pobedimo sa 1:0 i steknemo rezultat koji nam daje lepu zalihu i protsora za optimizam – rekao je Miroslav Đukić.
    Prostor za optimizam???
    Oćemo da ih oderete 5:O a ne optimizam!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Druze ja verujem da se ti trudis i da dajes sve od sebe, ali to jednostavno nije dosta! Nemamo igru od kad si dosao, pukli smo titulu prosle godine lagano, ove cemo jos lakse. O evropi necu ni da pricam. Covece ceo stadion ti skandira da odes, sta vise hoces???

    0
    0
    Odgovori
  3. U Evropi se može kad se hoće i sa 12 igračem, Vi ni jedno nemate. Zvezda sve suprotno pokazuje ali želim vam svu sreću na putu do LE. Trebaće vam!

    0
    0
    Odgovori
  4. Po zadnjoj njegovoj rečenici se sve vidi ja sam radnik Partizana,da je samo radi para tu ,pa dajte mu ih samo nek više ide

    0
    0
    Odgovori
    • I nek povede sa sobom tog sto mu je stavio tu kalauzulu u ugovor! Ma nek povede celu upravu. I ovako su tu postavljeni da od fudbalskog kluba naprave ono sto je od kosarkaskog, na papiru tu ali samo na papiru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter