3
Ostali sportovi

FOTO: РИА Новости

EVROPSKO PRVENSTVO: Srbija potopila Hrvatsku, borimo se za četvrto uzastopno zlato

Objavljeno: 26.07.18 u 21:57

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku 9:6 i plasirala se u finale Evropskog prvenstva na kom brani tri zlata osvojeno zaredom.

Bravo, ‘delfini’! Zbogom, bezobrazni Hrvati! Srbija je u finalu Evropskog prvenstva. Posle izjednačenog početka, krajem prve četvrtine naš tim je uspeo da se odlepi i golovima Mandića i Ćuka povede sa 4:2. Kada je srpski ‘vundekind’ Madić pogodio za 6:3 bilo je jasno da Hrvatska nema šta da traži u polufinalu. Pre toga ‘barakude’ su pokazale svoju nesportsku stranu kada je Fatović namerno udario pesnicom u glavu Filipovića. Sudije se nisu oglasile, ali neka, Bog sve vidi…

Srbija je do kraja meča održavala stečenu prednost i na kraju je slavila sa 9:6. U finalu će igrati protiv boljeg iz duela Italije i Španije koji se igra od 22 časa.

‘Delfine’ su do pobede vodili Madić i Ćuk sa po tri gola, dok su Prlainović, Jakšić i Mitrović po jednom zatresli mrežu.

Srbija – Hrvatska 9:7 (5:3, 1:1, 1:1, 2:2)

Barselona – Bazen: Pikornel. Gledalaca: 2.100. Sudije: Sergej Naumov (Rusija) i Radoslav Korizna (Poljska). Igrač više: Srbija * (), Hrvatska * (). Peterci: Hrvatska 1 (1). Crveni kartoni: Miloš Ćuk (Srbija) u 14. minutu, Loren Fatović (Hrvatska) u 14. minutu, selektor Ivica Tucak (Hrvatska) u 26. minutu.

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić 3, Rašović, Ranđelović, Ćuk 3, D. Pijetlović, Vico, Aleksić, Jakšić 1, Filipović, Prlainović 1, S. Mitrović 1, B. Mitrović (7 odbrana). Selektor: Dejan Savić.

HRVATSKA: Bijač (7 odbrana), Macan, Fatović, Lončar, Joković 1, Buljubašić, Vukićević 3 (1), Bušlje 2, Lovre, Vrlić 1, Šetka, Garsija, Marcelić. Selektor: Ivica Tucak.

0
0

3 Komentara

  1. Treba opet napraviti docek vaterpolistima uz prigodni program zasluzili su to . jer kad igras protiv sudija i Hrvata onda je to vise od igre i pobede. I na kraju BOZE PRAVDE .-SSSRTBIIIJAAAAA!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter