0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN SPISAK ZA SLS: Jedan otpisani je ipak tu, ništa od odlaska…

Objavljeno: 25.07.18 u 22:06

Crvena zvezda je za novu sezonu licencirala 30 igrača za sada, a jedno ime je iznenađenje, mnogi ga videli van Marakane.

Nema tu puno iznenađenja. Vladan Milojević je već protiv Dinama iz Vranja pokazao da voli veliku rotaciju, ipak jedno iznenađenje nas je sačekalo. Naime, na spisku se našao Stefan Hajdin, levi bek na kog trener crveno-belih nije računao.

Momku koji je zimsu stigao iz Subotice rečeno je da potraži novi klub, u opticaju je bila pozajmica, ali kako do sada nije pronašao novi klub, licenciran je za crveno-bele. Ipak, to ne znači da ako stigne neka ponuda da plavokosi fudbaler neće napustiti ‘Ljutice Bogdana’.

Naravno, sa ovog spiska moglo bi da se dogodi da odu još neki igrači poput Slavoljuba Srnića, Milana Pavkova i Nemaje Radonjića, ali daleko je 31. avgust.

Evo 30 igrača na koje računa Vladan Milojević:

Golmani: Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Milan Borjan;
Defanzivci: Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Filip Stojković, Rašid Sumaila, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić;
Vezisti: Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Nenad Milijaš, Lorenco Ebesilio, Slavoljub Srnić, Milan Jevtović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Stefan Cvetković, Nemanja Radonjić;
Napadači: Milan Pavkov, Nemanja Milić, Nikola Stoiljković, Dejan Joveljić i El Fardu Ben.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter