15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGROMNA SREDSTVA VEĆ SU SPREMNA: Predsednik Vučić objavio koliko će koštati Nacionalni stadion i kritikovao ‘večite’

Objavljeno: 25.07.18 u 13:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će izgradnja Nacionalnog fudbalskog stadiona početi u septembru 2019. godine.

Vučić je danas na otvaranju fabrike ‘Forverk’ u Čačku govorio i o fudbalu, te je najavio da je gotovo sve što je bilo potrebno za početak izgradnje Nacionalnog stadiona.

– Nacionalni stadion ćemo početi da gradimo sledeće godine u septembru. Brzo ćemo da ga uradimo i biće jedan od najlepših u Evropi. Reprezentacija će imati sve uslove za trening, za utakmice, a gledaoci za uživanje. Moći ćemo da se kandidujemo i za organizaciju velikih takmičenja – najavio je Vučić.

On je istakao da je novac za stadion već spreman.

– Izgradnja će nas koštati najmanje 200, ako ne i 250 miliona evra – istakao je predsednik Vučić.

Zatim je predsednik Srbije oštro kritikovao Crvenu zvezdu, Partizan, pa i Vojvodinu i Radnički iz Niša.

– Imamo spremnih 35 miliona evra da uložimo u sređivanje stadiona Crvene zvezde, Partizana, u Novom Sadu i Nišu. Problem je, međutim, u tome što mi imamo novac da im damo, ali oni nemaju projekte i sada ih čekamo – rekao je Aleksandar Vučić.

0
0

15 Komentara

  1. Tacno, Zvezdi drzava moze dati pare samo ako je ona u drzavnom vlasnistvu. To pre mora da se rascisti, inace ce to biti velika lopovijada, bez obzira od koga se to inicira! Utoliko gore ako je to sa vrha drzave!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pinokio,netrabunjaj kad pojma nemas!
    Ciji je zvanicno stadion Partizana? Evo, recimo da je Vojske Srbije. A cija je Vojska Srbije, odakle se finansira? Pa drzavna, i finansira se iz budzeta, sto je dokaz sam za sebe! Dakle i ako bi se prodaosad Stadion JNA , novac bi isao u budzet Srbije isto kao da je Partizanov jer ako bi bio Partizanov,Partizan je drzavni klub, i opet bi sva imovina isla , kad se proda klub, u budzet Srbije. Dakle, velika je to zabluda , zapravo marifetluk onih koji bi da nesto pa osporavaju Partizanu. Sve dok je klub drzavni nebitno je ciji je stadion, Vojske Srbije ili Kluba! Govorim o sustinskim stvarima a ne o pravnim zackoljicama, imovinskim titularima…!
    A sto se Stadiona „Rupa“ tice, to je velika prevara i tu je dokazivo izvrsena kradja drzavne imovine!Jednako kako je i nezakonito klub privatizovan!Drzava je napravila taj stadion ,i prica da je Klub i navijaci vlasnici ,je budalastima. Ako je navijacima dato da ucestvuju sa kupovinom ciglice, to je bilo samo simbolicno a daleko od toga da je to izgradilo stadion! Ako ste privatizovali i klub i stadion, izvinite a po kojem pravu trazite od drzave da vam dotira dogradnju stadiona. Kako vidis, Partizan pre vas ima pravo da mu se pomoglente jer je on u potpunosti drzavni sa svom imovinom. Ponavljam, Vojska Srbije je drzava a ne sama za sebe! Ovo je cisto da se neke stvari vise jednom kazu otvoreno i bez lazi!!

    0
    0
    Odgovori
  3. jao pazi molim te, on im daje pare al oni nemaju projekat, znas, tesko je napraviti projekat da se uzmu pare, KOGA BRE LAZES I DOKLE VISE MISLIS DA LAZES!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Crni Milorade Partizan ne moze dobiti nikakva sredstva dok ne sredi imovinskve odnose ne moze Partizan dobiti sredstva za uredjenje stadiona a stadion je u vlasnistvu vojske Srbije stavite malo sebi prst na celo..kod Zvezde je drugaciji slucaj i projekat za uredjenje stadiona je gotov…

      0
      0
      Odgovori
  4. Kad je Partizan imao projekat za novi stadion i obezbedjena finansijska sredstva za njegovu izgradnju, ne samo da država nije htela da pomogne novčano (nije ni traženo), već nisu hteli da obezbede ni potrebnu papirologiju da bi se novi stadion napravio.

    0
    0
    Odgovori
    • Kada je to Partizan imao 200 milki budzeta za novi stadion ? Pa ni najvece evropske ekipe nemaju para, nego ih grade sponzori… Ali neka vi verujete u Panticeve bajke, dokle god je tako, bicete u kanalu 🙂

      0
      0
      Odgovori
      • Ja nisam ni napisao da je Partizan imao „200 milki“ kako ti kažeš. Postojao je projekat izgradnje novog stadiona u saradnji sa sponzorima. Informiši se malo na internetu a nemoj samo sejati mržnju. Projekat je zaustavljen od strane države zbog ličnih predrasuda

        0
        0
        Odgovori
        • Kakva mrznja? Samo se smejem nerealnosti tvoje konstatacije i sto verujete u Panticeve bajke. Znaci partizan i sponzori skupili 200 miliona ? Koma… Sto bar zemljiste ne otkupiste sto vam je dato na koriscenje…

          0
          0
  5. Кога бре лажеш? Које то велико такмичење можемо организовати са само једним новим стадионом?! Међу нама навијачима има свакаквих, али нисмо глупи ко твоји бирачи? И ти имаш 35мил €, ал је клубовима црњак да узму те паре да уложе… немају пројекат… хахаха- о, Господе, дај снаге да неразумног уразумиш

    0
    0
    Odgovori
    • Nisam za njega ali ovako odokativno, Liga Sampiona, Liga Evrope, Super kup Evrope,plus prijateljske utakmice. Malo li je? Al ipak, bolje t epare uloziti u stadione u Srbiji

      0
      0
      Odgovori
      • Ако је гледајућ’ како је написано, онда је мислио на нека првенства, а не на финала јер је рекао организација великих такмичења… ал небитно.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter