0
Domaći fudbal

FOTO: Klupski sajt

NIKO NEMA ŠTO SRPSKI FUDBAL ‘IMADE’: Mladost tek dovela najveće pojačanje, ali je ekspresno raskinut ugovor (FOTO)

Objavljeno: 25.07.18 u 23:55

Mladost iz Lučana je mislila da je rešila pitanje prvog napadača ove sezone, ali je on odlučio da se priključi Leandru Tavambi i Aleksandru Pešiću.

Iako je u ovom prelaznom roku Nikola Ašćerić pojačao Mladost iz Lučana, gorostasni napadač nije imao priliku da se pokaže na terenu, već se otisno na istok i bez odigranog meča preselio se u Saudijsku Arabiju.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Radničkog iz Niša i Beograda, Valete, Grblja, Tokušima Vortisa… posle nekoliko meseci u redovima Lučanaca raskinuo je ugovor sa ekipom Mladosti i kao slobodan fudbaler otisnuo se u inostranstvo, gde će u narednoj sezoni nositi dres Al Kašime.

– Pripremni period proveo sam u ekipi Mladosti, a stručnom štabu i dojučerašnjim saigračima želim puno sreće u sezoni. Ugovor je raskinut sporazumno jer mi je prioritet bio inostrani angažman, kazao je Ašćerić koji je danas već potpisao ugovor sa novim klubom, u kome je predstavljen kao veliko pojačanje za novu sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter