0
Evrokupovi

FOTO: Ultras-tifo

MORAO DA OBJASNI: Trener Legije razočarano otkrio razlog poraza, sve se desilo noć pred utakmicu!

Objavljeno: 25.07.18 u 11:42

Miroslav Radović ga je oštro kritikovao posle poraza od Spartak Trnave, ali nije spominjao ove razloge.

Legija je u Varšavi poražena od slovačkog tima sa 0:2 i vrlo teško će se u revanšu izvući i izaći na megdan Crvenoj zvezdi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle meča sve se raspalo u taboru poljskog prvaka, Mire Radović je tražio ostavku trenera, a on pronašao drugo opravdanje koje je izneo novinarima.

– Nisam neko ko traži alibi, ali moram da objasnim zašto su moji igrači izgledali na terenu onako kako su izgledali – počeo je posle meča Dean Klafurić.

– Igrači su imali virus. Pre utakmice imali su dijareju i groznicu. Zato nisu bili dovoljno agresivni na terenu i gubili su duele. Ponosan sam jer su uprkos teškoj situaciji probali da pruže svoj maksimum. Bio sam igrač i dobro znam koliko je teško igrati kada si bolestan, a virus je zahvatio neke od naših najboljih fudbalera – Karlitosa, Antolisija, Kantea, Šimanskog… – izjavio je Zagrepčanin.

Smatra da ništa nije gotovo i da Legija može da napravi veliki preokret u Trnavi.

– Čestitam Spartaku pobedu, ali mi smo bolji tim. Verujem da u Trnavi možemo do pobede od tri gola razlike. Sećam se finala Lige šampiona između Liverpula i Milana. Bilo je 3:0 za Milan na poluvremenu, ali je Liverpul izjednačio i pobedio na penale… Moramo, ipak, prvo da se oporavimo i spremimo za prvenstvenu utakmicu protiv Korone – rekao je Klafurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter