2
Evrokupovi

POTPUNO RASULO U LEGIJI: Miroslav Radović u neverici, poziva na otkaz svog trenera – ‘Ovo je užasno’!

Objavljeno: 25.07.18 u 09:35

Fudbaleri Legije poraženi su u Varšavi od Spartak Trnave i najverovatnije neće na megdan Crvenoj zvezdi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezdi se smeši još jedan lakši protivnik i ispadanje favorita na njenom putu, budući da je Legija sinoć odigrala katastrofalno i izgubila prvi meč sa 0:2.
Srpski vezista u redovima poljskog prvaka nije mogao da veruje kako je njegov tim odigrao.

– Moramo da igramo bolje, da se izdignemo, jer ovo je izgledalo užasno – izjavio je Radović posle utakmice.

Pozvao je, gotovo direktno, na smenu svog trenera.

– Ne znam da li će voditi ekipu u revanšu, to je teško pitanje. Igram za Legiju godinama i prva osoba koja gubi posao jeste trener!

Navijači su imali puno primedbi, naravno, zbog očajne igre i rezultata.

– Došli su da nas podrže i šta su mogli da vide? Jedan naš šut posle slobodnog udarca. To nije dovoljno, hoćemo da pobedimo, a ne pravimo šanse i opet gubimo sa više od jednog gola razlike. Spartak se dobro spremio, nisu nas se plašili – rekao je Radović.

0
0

2 Komentara

  1. Haaaaha,pa mi cemo se prosetati do zadnjeg kola kvalifikacija,mozda nam eventualno bude to zadnje kolo neki ozbiljniji protivnik sto ne bi bilo slucajno da i njega prodjemo i grupa je tu i naravno parica za dalje poteze uprave.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imate srece sto necete nastaviti dalje u ligi sampiona,inace bi doziveli sto niste odavno,kada vam je jedan radovic uzor i on smenjuje trenera onda nema dalje haaaaahaaaa……..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter