0
Evrokupovi

EBISILIO IMPRESIONIRAN: Zbog ovoga igram fudbal! Holanđanin pomenuo i zastavu sa teritorijom Kosmeta

Objavljeno: 25.07.18 u 00:28

Crveno-beli su večeras na svom stadionu rezultatom 3:0 porazili Suduvu.

Reč je o prvoj utakmici druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Među starterima je ponovo bio holandski fudbaler, Lorenco Ebisilio koji se sve bolje uklapa u tim i zamisli Vladana Milojevića.

– Ovo nisu utisci koje sam stekao večeras, nego koje sam imao još prvog dana kada sam došao. Sada mi je sve jasno, nakon ovakve atmosfere. Želimo da odemo u Ligu šampiona, napravili smo još jedan korak ka tom cilju, rekao je Ebisilio.

Holanđanin je postigao svoj prvenac protiv Suduve, i to na prilično efektan način.

– Uvek želiš da postigneš svoj prvi gol kada pređeš u novi klub, pogotovo u ekipi kakva je ova. Sjajno navijanje mi je taj momenat učinilo još više posebnim, taj gol je kako za mene, tako i za sve njih na tribinama, kazao je Lorenco Ebisilio, a potom dodao:

– Uz svo poštovanje prema Suduvi, mislim da smo mogli da postignemo četiri ili pet pogodaka, ali dobro je i ovako. Ostaje nam da dobršimo posao u Litvaniji. Očekujem tešku utakmicu tamo, moramo da budemo koncentrisani i završimo sve zadatke na pravi način.

Međutim, najupečatljiviji utisak na vezistu ostavila je buka sa tribina i navijanje pristalica Crvene zvezde.

– Uvek je dobar osećaj kada te ljudi podržavaju, to je način na koji žele da mi se oduže i pruže ljubav nazad. Neverovatno je stajati pred ovakvim navijačima, ovo je razlog zbog kojeg igram fudbal. Radi ovakvih sjajnih momenata, velikih mečeva kakvi će biti ako se plasiramo u Ligu šampiona, da pravimo bolje igrače od sebe i klub većim. Da svako dobije šta zaslužuje.

Ebisilio je potom odgovorio na pitanje da li već zna neku navijačku pesmu, kao i da li ima komentar na zastavu teritorije Kosmeta sa bojama Srbije koju je dobio nakon meča.

– Ne znam još uvek, ali mi se dopadaju, kada nastane buka i navijanje. Ostali igrači su duže tu pa znaju, ali ne sumnjam da ću i ja naučiti. Tako je, uzeo sam zastavu, dali su mi je i prihvatio sam. Želeo sam da uživam sa navijačima, tako je nakon utakmica, zaključio je Holanđanin.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Mirko Marković i Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter