0
Domaći fudbal

PARTIZAN ‘KRATI’ SPISAK IGRAČA: Mladi reprezentativac ide na kaljenje u Ukrajinu

Objavljeno: 24.07.18 u 18:55

Ugovor o pozajmici neće sadržati otkupnu klauzulu, a crno-beli će mladog fudbalera moći da vrate u bilo kom trenutku.

Dok se ne pronađe malo više prostora za njega, mladi Ukrajinac će u domovini imati priliku da dokaže da mu treba dati šansu u Humskoj.

Jurij Vakulko će ovog leta napustiti crno-bele i otići na pozajmicu u redove Arsenala iz Kijeva. Pozajmica će trajati godinu dana, a Partizan je postavio uslove koji apsolutno idu u korist kluba. Mladi reprezentativac Ukrajine neće moći da bude otkupljen od strane novog kluba, jer ta klauzula ne stoji u ugovoru, a takođe još jedna važna stvar je mogućnost crno-belih da igrača vrate kad god požele.

FOTO: STARSPORT

Zbog velikog broja stranaca Partizan je morao da ‘žrtvuje’ nekog od igrača, pa je odluka pala da to bude Ukrajinac, koji je poslat u sredinu gde će biti mnogo više prostora za njega. Vakulko je u Humsku stigao prošle zime kao slobodan igrač, a pre toga je branio boje Dnjepra. On je tada potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter