6
Evrokupovi

FOTO: Legia.net

MIROSLAV RADOVIĆ: Zvezda i Legija imaju najbolje navijače u Evropi

Objavljeno: 24.07.18 u 14:32

Ukoliko se ne dogodi iznenađenje u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, u trećoj će se sastati prvak Srbije i Poljske.

Kapiten šampiona Poljske, Legije, je nekadašnji napadač Partizana sa velikim stažom u ovoj ekipi, Miroslav Radović.

– Moramo najpre da prođemo ovde ako mislimo da se sastanemo sa Zvezdom. Mada, realno, verujem da smo u ovom 2. kolu i Zvezda i mi favoriti i da bi trebalo da dođemo do naredne runde. Nisam pratio žreb, ali čim su izvučeni parovi, telefon je počeo da mi zvoni. Sa svih strana poruke, obaveštenja, pozivi, pitaju jesam li video sa kim igramo. Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga, počeo je priču za Informer Miroslav Radović.

Posle ‘večitih derbija’ koje je igrao u dresu Partizana protiv Zvezde, Radović će ponovo istrčati pred Delije koje je nazvao najboljim navijačima u Evropi, uz pristalice Legije.

– Znam ja dobro šta znači i igrati na punoj „Marakani“ i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najbolje navijačke grupe u Evropi. Biće ludilo na oba stadiona, pretpostavljam. Draž je učestvovati u takvom meču, motiva mi sigurno neće faliti, radujem se susretu, kazao je Radović.

Srpski napadač je očito i veoma upućen u igre i tim prvaka naše države.

– Znam kako je bilo prošle sezone, crveno-beli su odlično igrali. Imaju dobrog trenera, koji je utegao ekipu. Zadržali su većinu igrača i još su se pojačali. Verovatno nam najveća opasnost preti od Nemanje Radonjića i Bena, mada je tu i Nenad Krstičić, koji je u odličnoj formi i vuče ekipu.

0
0

6 Komentara

    • Sto je 0 kao covek? Zato sto realno sagledava stvari? Bilo bi ti lakse kad bi te slagao i rekao da su glodari najbolji navijaci na planeti, a mozda cak i u Univerzumu…Probudi se…

      0
      0
      Odgovori
      • Jedini razlog sto svi pričaju da su delije bolje je zbog toga sto ih ima vise i zbog stadiona (zbog specifičnog oblika od kojeg odzvanja zvuk)

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter