7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Filmska priča – Zvezda dovodi svoje dete koje nije uspelo u Evropi, pa se vratilo u Superligu zimus!

Objavljeno: 24.07.18 u 10:34

Izgleda da Vladan Milojević ovog vikenda nije bio na Banovom brdu kako bi ispratio igru svog bivšeg kluba.

U društvu štopera Zemuna, Pavla Ninkova, šef struke Crvene zvezde je posmatrao novo pojačanje crveno-belih.

Reč je o Veljku Simiću! Iako u poslednje vreme Zvezda ‘juri’ naslednika Aleksandra Pešića u napadu, prvak Srbije će se pojačati još jednim vezistom. I to svojim bivšim omladincem koji je pre četiri godine prešao u Bazel za četvrt miliona.

Kako saznaje HotSport šampion Srbije hoće da vrati svoje dete koje je zimus došlo iz Švajcarske u Zemun. Vec posle nekoliko meseci nastupa za klub iz Gornje Varoši, Simić je potvrdio potencijal, a u subotu uveče je nastupom protiv Čukaričkog položio test kod trenera Vladana Milojevića.

Sledi dogovor klubova za momka iz Lazarevca koji je pre četiri godine napustio Ljutice Bogdana i otišao je u Bazel. Za Simića su Švajcarci izdvojili 250.000 evra, ali je slat na pozajmice u Domžale, Šafhauzen i Kjaso te za Bazel nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu.

Prvi deo prošle sezone proveo je u Vinterturu odakle je došao u Zemun i krenuo je uspon do novog poziva Crvene zvezde. U narednih nekoliko dana bi trebalo da posao bude sklopljen.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Ako je ovo tačno, ovo je najveći uspeh ovog rukovodstva Zvezde! Ako dođe Veljko Simić, siguran sam da možemo do grupne faze LŠ! On će već u startu pokazati kakva je razlika između njega i zaista smešnih „kapitalaca“ Muhameda Bena i Embesilia!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter