0
Fudbal

FOTO:PRINTSCREEN

SUPERLIGA KINE: ‘Kiša’ golova, Jelavić je mislio da je rešio meč, ali…

Objavljeno: 22.07.18 u 15:39

Na dva meča današnjeg programa viđenja je ‘kiša’ golova, a fudbalski sladokusci mogu ponovo biti zadovoljni.

Samo jedna pobeda i tri nerešena rezultata ishod su današnjeg dana.

Utakmica koja je donekle bila najnezanimljivija je meč između Hebeija i Đangsu Suninga na kojoj nije bilo pogodaka. Iako su gosti bili favoriti podela podova bila je ralan ishod.

U prestonici ‘najmnogoljudnije zemlje sveta’ prvoplasirani Žuan savladao je Tjanđin Kvanđan koji se nalazi na osmoj poziciji. Do 56. minuta igre domaćini su već vodili sa tri gola prednosti, a onda u 76. minutu Jang Ksu postiže prvi pogodak za goste. U 81. minutu Brazilac Pato smanjuje prednost domaćih na samo jedan gol i daje nadu svom timu da može do boda, što se na kraju nije desilo.

Takođe zanimljiv duel, ali sa manje pogodaka viđen je na meču između Gvangžu R&F-a i Guižu Žičenga. Hrvatski internacionalac Nikica Jelavić u 39. minutu postigao je vodeđi gol za goste, što je mogao biti i pobedonosni. Radost domaćim navijačima u drugom minutu dodatnog vremena utakmice doneo je Urso Žunior i tako doveo do podele bodova.

Gol gostiju, pa izjednačenje domaćih, gol gostiju, pa izjednačenje domaćih, tako je izgledala utakmica između Henana i Šangaj Šenhua. Do vodećeg gola gosti dolaze u 25. minutu igre pogotkom Žang Lua, da bi nakon samo pet minuta Karanga poravnao rezultat. Nekadašnji igrač Intera Fredi Guarin u 70. minutu igre ponovo goste dovodi do vođstva. Ali ni ova prednost nije dugo trajala, jer je nakon samo sedam minuta Karanga ponovo bio precizan i postavio krajnji rezultat 2:2.

Superliga Kine, 13. kolo:

Subota

Čangčun Jatai – Šandong Luneng 1:2 
Peking Rene – Dalijen Đifang 3:1 
Šangaj SIPG – Gvangžu Evergrande – odloženo
Tjanđin Teda – Čongkvin Lifan 1:2 

Nedelja

Peking Žuan – Tjanđin Kvanđan 3:2 (2:0)
(Augusto 39, Dabao 42, Bakambu 56 – Jang Žu 76, Pato 81)


Gvangžu R&F – Guižu Žičeng 1:1 (0:1)
(Urso Žunior 92 – Jelavić 39)


Hebei – Đangsu Suning 0:0

Henan Đanije – Šangaj Šenhua 2:2 (1:1)
(Karanga 30, 77 – Žang Lu 25, Guarin 70)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter