0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Razgradu, ‘dvojka’ na Želju

Objavljeno: 21.07.18 u 10:10

Pauza je završena za mnoge klubove koji kreću u borbu za bodove na otvaranju sezone, a ostali iz najboljih liga Evrope polako hvataju zalet kroz prijateljske mečeve.

ČUKARIČKI – ZEMUN P X (1.95)

Na otvaranju sezone ne ide uvek baš glatko, pa se često favoriti muče sa rivalima i veceras neće imati lak zadatak „brđani“ da otvore zemunsku bravu i očekujemo remi na poluvremenu.

GOŠK – ŽELJEZNIČAR 2 (1.70)

Ambicije kluba sa Grbavice su da novu sezonu na domaćem koloseku otvore sa tri boda, a gostovanje nije lako mada je ekipa Slobodana Krčmarevića u dobrom ritmu posle nastupa u Evropi.

LUDOGOREC – ETAR 3 – 4 GOLA (1.65)

Nema dileme da je ekipa iz Razgrada apsolutni favorit da deseti put u nizu upiše titulu, a kod kuće na otvaranju šampionata bi trebalo očekivati goleadu bugarskog drim – tima.

HONKA – TPS 1 (1.65)

Finci su u takmičarskom ritmu, a domaćin u seriji dobrih rezultata i u pravo vreme su ušli u formu, koja je važna za mirna san i danas se očekuje upisivanje nova tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 9.02.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter