5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PARTIZAN ŽELI TITULU’: Miroslav Đukić o početku Superlige, dolasku Smiljanića, Rikardu Gomešu…

Objavljeno: 21.07.18 u 14:52

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas na SC Teleoptik da je njegov tim spreman za početak nove superligaške sezone.

I u njoj ima šampionske ambicije, te da će to biti glavni cilj kluba u novoj sezoni.

– Partizan je već počeo takmičarsku sezonu dvomečom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Idemo u Surdulicu gde nas očekuje utakmica sa Radnikom, agresivnoj ekipi sa novim trenerom, biće teško gostovanje, ali moramo da idemo na pobedu, kako bismo pokazali našoj publici da smo spremni za sezonu u našoj ligi. Ambicije Partizana su da vratimo titulu šampiona Srbije – rekao je Đukić na konferenciji za medije pred put u Surdulicu.

Crno-beli sutra od 20 sati otvaraju novu sezonu u Superligi Srbije protiv Radnika u Surdulici.

– Nećemo moći da računamo u Surdulici na Nemanju Nikolića i Bojana Ostojića zbog povrede, svi ostali su spremni. Sutra će oni biti daleko odmorniji da pruze svoj maksimum. Protiv Rudara smo mogli da rotiramo jer smo imali rezultat. Sutra sigurno da neće biti puno rotacija, idemo sa najboljim igracima jer nam trebaju tri boda – istakao je trener crno-belih.

Juče je srpskom fudbalskom javnošću odjeknula ‘bomba’ da se u Humsku vraća Milan Smiljanić.

Smiljanić je veoma blizu dolaska, znam njegove kvalitete, radio sam sa njim. Radi se o iskusnom igraču koji može da nam donese mnoge stvari, on je Partizanovo dete – rekao je Đukić.

Najveći utisak u prve dve utakmice u sezoni ostavio je Rikrado Gomeš.

– Pokazao je da se radi o velikom potencijalu, dobro ide u prostor i na bočne lopte, zaista je kompletan igrač – zaključio je Đukić.

0
0

5 Komentara

  1. Zvezda ce ti sad biti jedan od favorita da neosvoji titulu, a pozdrav od evrope joj se blizi i sve ovo polako al sigurno, menjaj zato boje bolje ce da ti stoje, caooos.

    0
    0
    Odgovori
    • Kolko boli kad si crno beli.ceo zivot paranoja.ceo zivot ljubomora.ceo zivot mrznja.i saznanje da u sporednoj stvari na svetu imate za komsije evropskog i svetskog prvaka.promeni ti boje jer svet odavno nije crno beli.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter