0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZA OPROŠTAJ: Lepa poruka Dereka Nidama Baranima

Objavljeno: 20.07.18 u 23:52

Igrao je Amerikanac u mnogim krajevima Evrope, ali je afirmaciju stekao tek u malenom Baru.

Zato će mu zauvek ovo mesto na Jadranskom moru ostati urezano u sećanja.

Kako je HotSport prvi pisao, Derek Nidam karijeru nastavlja u Monaku nakon sjajnih igara za crnogorski Mornar sa kojim je postao šampion te zemlje. Sem trofeja, pamtiće i mnoge dobre partije Amerikanac, a kako mu sve vezano za Bar dosta znači, poslao je i oproštajnu poruku navijačima Mornara.

– Mornar Bar! Kakvu smo sezonu imali! Želim da se zahvalim svim navijačima za ljubav i podršku koju su mi pružali putem poruka, zagrljaja, ili kroz kratke razgovore u prolazu. Vaša ljubav je bila nestvarna. Mojim saigračima poručujem – hvala vam što ste me prihvatili i omogućili da vas vodim. Naša najveća snaga bila je naša hemija i zahvaljujući njoj ispisali smo istoriju. Volim vas, momci!

Hvala kouču, svim našim trenerima, fizioterapeutima i doktorima koji su nam uvek pomagali da budemo spremni i najbolji. Postigli smo toliko toga u prošloj sezoni i šokirali čitavu Evropu. Odlazak iz Mornara je bila teška odluka ali je vreme za novi izazov. Nastavite da radite tamo gde smo stali.

Do sledećeg viđenja, Mornari!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter