0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Raduju me novajlije, znaju se očekivanja!

Objavljeno: 20.07.18 u 22:44

Crvena zvezda je ubedljivim trijumfom od 3:0 nad Dinamom iz Vranja počela odbranu titule prvaka Srbije, iako je Vladan Milojević potpuno izmenio tim i šansu pružio mlađim igračima.

Čak osmorica igrača koji nisu počeli meč protiv Spartaksa, večeras su bili u startnih 11 protiv debitanta u elitnom rangu. I to se nije odrazilo na odnos snage i kvaliteta između crveno-belih i Vranjanaca.

– Radujem se zbog samopouzdanja novajlija. Znam koliku želju imaju, treba samo strpljenja. Ima tu dosta dobrih igrača, na pojedince je veća pauza ostavila traga, ali imam poverenje u svakog igrača. Momci su pokazali profesionalnost i mogu da budem zadovoljan – izjavio je Milojević za TV Arena sport.

Milojević je istakao da do večeras nije razmišljao o litvanskoj Suduvi, protivniku u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Nismo se bavili prethodnih dana Suduvom, ima vremena. Znaju se očekivanja, pozivam navijače da nas podrže – zaključio je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli će u utorak igrati protiv litvanske Suduve (20:30h) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a naredni meč u Superligi takođe će igrati na svom stadionu, narednog vikenda protiv Radničkog iz Niša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter