0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

KONAČNO: Real dočekao novo čudo od deteta iz Brazila, ipak prvo Kastilja…

Objavljeno: 20.07.18 u 15:10

Real Madrid je ovog leta ostao bez prve zvezde tima Kristijana Ronalda koji je prešao u Juventus, a danas je predstavio novo čudo od deteta.

Nije u pitanju novi transfer, već stari koji je došao do realizacije. Posle godinu dana čekanja u Real je stigao Visinijus Žunior. Napadač plaćen Flamengu 45 miliona evra, koji je morao da čeka punoletstvo kako bi krenuo put ‘Santjago Bernabeua’. Sad je napunio 18 godina i dečački san mu se ispunio. Zadužio je dres ‘kraljevskog kluba’, ali da li će debitovati.

Mnogi brazilskog tinejdžera narednih godinu dana vide u Kastilji. Ipak, odluka je na novom šefu stručnog štaba Hulenu Lopetegiju.

– Počastvovan sam što sam dostigao vrh fudbalskog brega sa samo 18 godina. Pokazaću treneru i novim saigračima da sam spreman da igram. Što je pre moguće. Daću sve od sebe da iskoristim ovu šansu. Ionako mi žrtvovanje nije strano, pošto sam rođen i odrastao u skromnoj porodici – rekao je Vinisijus.

Mladi Brazilac je za prvi tim Flamenga odigrao 37 utakmica i postigao je sedam golova. Za tim Brazila do 17 godina je na 19 utakmica postigao sjajnih 17 golova.

Novosti vezane za transfere igrača možete da pročitate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter