2
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

MARKO JEVTOVIĆ PO DOLASKU U TURSKU: Dolazim iz velikog kluba, navikao sam da pobeđujem

Objavljeno: 19.07.18 u 17:39

Doskorašnji vezista crno-belih zadužio je opremu novog kluba.

Obe strane dogovorile su se još juče, a Marko je danas promovisan.

Kako sada stvaro stoje on će u turskoj Konji ostati do juna 2020. godine, a postoji mogućnosti produžetka ugovora na još godinu dana, ako se obe strane slože.

– Srećan sam što sam potpisao za Konju. Želim da napredujem u karijeri i jedva čekam da upoznam nove saigrače, na treninzima i utakmicama, prvo je što je Jevtović rekao.

Posle tri sezone u crno-belom došlo je vreme za novu epizodu u karijeri, a vredno pomena je i to da je Marko bivšem klubu oprostio dugovanja od oko 115 hiljada evra.

– Dolazim iz velikog kluba, u kome sam se razvio i fizički i psihički, a bilo mi je drago što sam učestvovao u Partizanovim uspesima. Igrali smo važne mečeve u prvenstvu, kupu i Evropi, što znači da sam navikao da pobeđujem. Istu želju pokazaću i u novoj sredini. Privuke su me ambicije Konje. Prethodne dve sezone klub je bio u grupnoj fazi Lige Evrope, osvojio je Kup i Superkup Turske, igrao bitnu ulogu u prvenstvu… Siguran sam da će u predstojećoj sezoni Konja biti u vrhu ovdašnjeg fudbala i da će se vratiti na međunarodnu scenu, rekao je on.

U klubu iz Turske sve raduje dolazak Srbina.

– Uprkos tome što će tek da napuni 25 godina, Marko Jevtović je igrač zavidnog iskustva u grupnoj fazi Lige Evrope i mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona. Može da nam donese dosta prednosti na fizičkom polju, nikad se ne predaje i sigurni smo da će u dugom vremenskom periodu biti snaga naše ekipe, kazao je sportski direktor kluba Seldžuk Aksoj.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter