2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Pet velikih promena kod Đukića, nema Gomeša, ali ni ‘zaltnih dečaka’ (SASTAV)

Objavljeno: 19.07.18 u 19:45

Miroslav Đukić promenio je sastav u odnosu na meč sa Rudarom pre sedam dana u Nikšiću, dva imena na klupi veliko iznenađenje.

Rešio je šef stručnog štaba Partizana baš da iznenadi medije sastavom za revanš meč sa Rudarom u prvom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope. Tako u startnih 11 nema mladog Svetozara Markovića, Zlatana Šehovića, napadača Rikarda Gomeša, povređenog Nemanje Nikolića i golmana Vladimira Stojkovića.

Na gol crti stajaće povratnik iz Grčke Filip Kljajić, Nemanja R. Miletić će biti štoper sa Markom Valijenteom, dok će na sredini igrati mladi Armin Đerlek. Iako je u startnih 11 bilo očekivano videti Zorana Tošića igraće Đorđe Ivanović, dok će najistureniji biti Ognjen Ožegović. Kreativni deo tima činiće Danilo Pantić i Sejduba Suma.

Kljajić – Enake, Valijente, N.R . Miletić, N.G. Miletić – Zdjelar, Pantić, Suma, Đerlek, Ivanović – Ožegović.

0
0

2 Komentara

  1. Sve mogu da razumem sa mesanjem karata i izmenama ali stavljati u tim Ozegovica i onog Enakea to nikad necu razumeti. Uprava pokusava gurajuci Ozegovica na ovim internacionalnim utakmicama da ga nekome uvale ali dzabe jer tamo nema nekog poput Ilijeva da se upeca na ovu prevaru od fudbalera.Druga kupljena bofl roba je ovaj istocni komsija Enake koji nije nivo Partizana i garantujem da je nas Vule za njega Dr. bek Vulicevic.Toliko o bratskom tandemu Ilijev – Djukic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter