7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE ZAISTA BITI LAKŠE: APOEL je sve zakuvao, ovo su Zvezdini potencijalni rivali u trećem kolu kvalifikacija za LŠ!

Objavljeno: 18.07.18 u 13:30

Žreb u Nionu zakazan je za ponedeljak, a gledajući malo unapred, eliminacija APOEL-a nije donela preveliku pogodnost za crveno-bele.

Navijače Crvene zvezde najpre je obradovala vest da će u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv litvanske Suduve, umesto kiparskog APOEL-a, ali gledajući dugoročno, to baš i nije dobra vest.

Crveno-beli tako su izgubili šansu da u trećem kolu budu nosioci, tako što bi preuzeli bodove APOEL-a i njegovo mesto nakon žreba koji će biti održan u ponedeljak.

Ovako, pobednik para Crvena zvezda – Suduva će svakako biti nepovlašćen i ići će na jačeg od sebe. Makar po koeficijentu, ukoliko naravno, i taj klub bude uspešan u drugoj rundi kvalifikacija.

A on će biti poznat u nedelju u podne kada će se u Nionu ponovo zavrteti kuglice. Zvezda će se uzdati u sreću, jer će joj biti potrebna da dobije što lakšeg od šest eventualnih protivnika.

Još večeras se očekuje da plasman dalje obezbede Seltik, Astana, Karabag, Spartak Trnava, Tropedo iz Gruzije i Valur sa Islanda, pa bi onda žreb trebalo da izgleda ovako:

Povlašćeni:

Salcburg (Austrija)
Ludogorec (Bugarska) – Videoton (Mađarska)
Seltik (Škotska) – Valur (Island)
Legija (Poljska) – Spartak Trnava (Slovačka)
Astana (Kazahstan) – Midtjiland (Danska)
Kukeš (Albanija) – Karabag (Azerbejdžan)

Nepovlašćeni:

BATE Borisov (Belorusija) – HJK (Finska)
Dinamo Zagreb (Hrvatska) – Hapoel Ber Ševa (Izrael)
Kluž (Rumunija) – Malme (Švedska)
Crvena zvezda (Srbija) – Suduva (Litvanija)
AEK Atina (Grčka)
Škendija (Makedonija) – Torpedo (Gruzija)

0
0

7 Komentara

  1. Ja ne znam samo ko garantuje da ce torpedo da izbaci serif i da ce valur da izbaci rozenborg, tamo je jos sve u igri

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde ljudi nemoj da se lozite kad bi dobili ludogorec oduvao bi nas kao nista,samo da imao malo srece pa da nam padne kukesi midtjiland spartak iz trnave ili valur svi drugi bi ih pocistili ko nista

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdi je svejedno sa kime će igrati! Zvezda ima zaista dobre igrače našeg porekla ali tu su i dva stranca pravi „kapitalci“, nezaustavljivi dribler“ Muhamed Ben i „kreativni vezista i strelac“ (po sopstvenim skromnim rečima) Ebesilio! Ova dva „kapitalca“ će doneti prevagu na terenu baš kao i protiv Spartaksa! Mnogo su jaki!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter