0
Košarka

TOMAS PO DOLASKU U DENVER: Želim da igram, Denver i Jokić mi savršeno odgovaraju

Objavljeno: 17.07.18 u 11:13

Jedan od po mnogima najboljih plejmejkera NBA lige je Ajzea Tomas, uprkos nešto slabijim nastupima u protekloj sezoni. Nakon odlaska iz Bostona i avantura u Klivlendu i LA Lejkersima, u dresu Denvera će pokušati da „oživi“ karijeru.

On je u Kavse stigao u sklopu trejda i zamenu za Kajrija Irvinga, potom napustio Klivlend i sezonu završio u Los Anđelesu. 

– Od dolaska u NBA želim samo priliku, ostalo je moj zadatak. Isto je bilo tad, isto je i sad. Sa trenerom Melounom sam veoma blizak, što je bilo ključno za dolazak u Denver. 

On je u ligu ušao 2011. godine kao 60. pik odabran od strane Sakramento Kingsa, gde je sarađivao sa trenerom Nagetsa.

– Novac me ne zanima. Zaista. Želim samo da igram, nemam šta kome da dokazujem, rekao je pošto je potpisao ugovor vredan dva miliona dolara za godinu dana.

Razlog za optimizam navijačima daje tandem koji će Tomas činiti sa Nikolom Jokićem:

– Denver je savršen izbor. Brzo igraju u napadu, šire protivničku odbranu, a Jokić je pri tom jedan od najboljih visokih igrača lige, momak koji zna da doda i stvori šansu za saigrače, dodao je Tomas.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter