1
Evrokupovi

FOTO: CRVENA ZVEZDA

KOSORIĆ PRED REVANŠ: Pokušao sam saigračima da objasnim šta ih čeka sutra sa Delijama, ali tek će se uveriti uživo

Objavljeno: 16.07.18 u 19:57

Sutra će Crvena zvezda dočekati Spartaks iz Jurmale na svom stadionu.

Posle meča u Rigi bez golova, ostaje drugi deo dvomeča iz kojeg će bolji otići u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampion Letonije je danas stigao u prestonicu Srbije gde ih sutra čeka verovatno i najznačajnija utakmica u ovoj godini, a da nisu sa belom zastavom došli u Beograd dokazuju i reči ruskog stratega Grišina koji vodi Spartaks.

– Znamo da je Zvezda najbolji tim u Srbiji i pobeda im je moranje. Pokušaćemo da im ne prepuštamo delove terena, ali se nećemo povući, već napasti. Ne plašimo se ‘katastrofe’ i ubedljivog poraza, jer da se plašimo, ne bismo bili ovde. Šanse su podjednake, 50:50, Zvezda je dobra u napadu ali se ne plašimo, izjavio je trener Spartaksa, Aleksandar Grišin, koji se potom osvrnuo na uslove koji će ići na ruku prvaku Srbije:

– Svakako da je naš teren manji, biće teže na većem terenu i jasno je da će to odgovarati Crvenoj zvezdi sutra.

Pred novinare u Beogradu je stao i nekadašnji fudbaler Partizana, a današnji kapiten tima iz Jurmale, Aleksandar Kosorić, koji je odlično upućen u dešavanja u srpskom fudbalu.

– Za nas veoma važna utakmica, imamo pozitivan rezultat, nismo primili gol. Ipak, Zvezda je favorit pogotovo kada igra pred svojim navijačima. Pokušao sam to da objasnim saigračima. Mislim da sam im objasnio kakva je atmosfera na Marakani, mada nije isto uživo i na snimku. Delije su velika prednost Crvene zvezde, kazao je Kosorić, a potom dodao:

– Prolazimo ako damo gol, a Zvezda ga ne da… Sigurno da bi nam vođstvo značilo na samopouzdanju i da bi nam bilo mnogo lakše u nastavku.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Darko Noveski

0
0

1 Komentara

  1. Kosoric izgleda nije mnogo naucio ,tacno je da DELIJE pune stadion ali samo pod uslovom da je ptotivnik atraktivan .Ovako ne znam kako ce sutra biti sto se tice atmosfere.A da ce autobus biti parkiran na gol liniji svima je jasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter