0
Evropske lige

REAL SE PREDOMISLIO: Džejms je sada dobrodošao, ali pita se Bajern!

Objavljeno: 15.07.18 u 11:25

Promena na klupi Real Madirda, ali i u igračkom kadru dovela je do toga da se ‘otpisani’ momak nađe u fokusu novo šefa stručnog štaba.

Hulen Lopetegi dobio je vruć krompir odmah na početku svog mandata. Ostao je bez prve zvezde tima Kristijana Ronalda, a o odlasku sada razmišlja i Karim Benzema. Španski stručnjak zamene želi da nađe u postojećem igračkom kadru, a to bi moglo da otvori mala vrata i Džejmsu Rodrigezu.

Naime, po navodima španskih medija, Lopetegi želi da zadrži Kolumbijca i da mu ulogu koju nije imao kod Zinedina Zidana. Ipak, postoji mali problem, možda i malo veći, jer se za sve pita Bajern iz Minhena. Rodrigez se nalazi na pozajmici kod Bavaraca, a ona je potpisana na dve godine, plus prodaju za 37 miliona evra, ako Kolumbijac zadovolji kriterijume na ‘Alijanc areni’.

– Džejmsa su tretirali jako lepo, imao je odličnu sezonu, igrao je stalno. Verujem da bi i njegova želja bila da ispuni ugovor sa Bajernom do kraja. Međutim, svi znamo da je klub njegovog detinjstva Real Madrid – rekao je očuh fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter