0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOKTOR ILIJA ROSIĆ: Nikolić mora da miruje četiri nedelje!

Objavljeno: 15.07.18 u 13:56

Doktor FK Partizan Ilija Rosić potvrdio je vest o povredi napadača Nemanje Nikolića i istakao da će oporavak trajati četiri nedelje.

Nemanja je na treningu pred utakmicu sa Rudarom iz Pljevalja zadobio udarac, ali se medicinskoj službi požalio tek posle završene utakmice 1.kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Klupski lekar Ilija Rosić je izneo svoje stručno mišljenje o težini povrede i daljoj hospitalizaciji.

– Nemanja ima anatomsku varijaciju ‘patelle’, koja se na prvom snimku magnetne rezonance pokazuje kao prelom, ali nije jer je prikazano obostrano na dodatnom snimanju ( Utvrdjeno je da na oba kolena ima odvojene obe čašice što može biti urodjeno i ne smeta pri sportskim aktivnostima). To je medicinski poznato kao ‘patella bipartita’. Pošto je dobio jak udarac na tom mestu je imobilisan kako bi ga prošlo što pre. Igrač mora da miruje. Očekuje se potpuni povratak na teren za oko četiri nedelje – istakao je doktor Ilija Rosić.

Partizan revanš protiv Rudara iz Pljevlja igra u četvrtak u Beogradu, ako prođe u narednu rundu sastaće se sa boljim iz dvomeča Trakai iz Litvanije i Irtiš iz Kazahstana (0:0 prvi meč).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter