0
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT

VASO BAKOČEVIĆ ZA HS PRED MEČ KARIJERE: Daću maksimum da Koreškovu glavu donesem kući

Objavljeno: 13.07.18 u 09:10

Na debiju u subotu koji će se održati u sklopu Belatora 203 Crnogorac je dobio ni manje ni više nego bivšeg šampiona ove promocije.

Andrej Koreškov koji ima skor od 20 pobeda i samo dva poraza u dosadašnjoj karijeri izaći će na megdan članu Ahilej borilačke akademije.

‘U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci!’ napisao je slavni Njegoš, a kakav je junak, Vaso Bakočević imaće priliku da pokaže ovog vikenda. Čovek koji ima najveće MMA iskustvo kod nas dobio je šansu da pokaže koliko ume u sklopu jedne od najvećih organizacija na svetu. Vaso je u dobrom naletu, nakon pobeda na Kombat čelendžu, rekordnog nokauta u Nemačkoj i na Megdanu došlo je vreme za rivala koji je na mnogo većem nivou nego svi pre njega, a o tome šta ga očekuje u subotu govorio je za naš portal.

Kako se osećaš i da li si spreman za možda i meč tvoje karijere?

– Spreman sam kao puška, nemam šta da izgubim, pobeda me šalje u nebesa, daću sve od sebe da donesem glavu ruskog borca kući!

Kako su protekle prirpeme za ovaj okršaj?

– Pripreme su protekle odlično, bio sam na Tajlandu par nedelja, a ostatak sam proveo u Beogradu, u mom Ahileju, malo me je mučila šaka jer sam imao skoro operaciju ali nije postajala opcija da otkažem meč na Belatoru.

Kako ti se čini protivnik Andrej Koreškov, koji dolazi iz Rusije?

– Vrhunski je protivnik, nalazi se u top 10 boraca sveta u kategoriji do 77 kilograma, samo ‘respekt’ imam za njega, ali straha od njega niti malo.

Koje su tvoje prednosti u odnosu na njega?

– Realno gledano i iskreno imam jako male šansi ali šokiraću celu je*eni svet!

Da li smatraš da je ovo najbitniji meč tvoje dosadašnje karijere?

– I da i ne, najteži na papiru verovatno, a mogu reći i najbitniji, pobeda mi otvara sva moguća vrata.

Koja je tvoja poruka navijačima, ali i onima koji te mnogo ne vole, šta da očekuju u subotu?

– Hvala puno svima na podršci, a ovima što me ne vole mogu da kažem samo jedno gledajte me samo i gorite, u svom stilu završio je Crnogorac.

Kako god da se završi borba u subotu jedno je sigurno, sam odlazak u Belator kruna je na sve ono što Bakočević radi svih ovih godina, takođe je zagarantovano – Vaso se neće obrukati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter