3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DOGOVOR I ODMAH POTPIS: Crvena zvezda ima novog trenera! (FOTO)

Objavljeno: 13.07.18 u 17:05

Milenko Topić, ipak, bio je samo prelazno rešenje.

Nekadašnji košarkaš Radničkog i Olimpijakosa, dugogodišnji član stručnog štaba i trener kluba iz Pireja, Milan Tomić, novi je trener KK Crvena zvezda!

Ovu informaciju potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana na svom zvaničnom sajtu, a Milan Tomić je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor.

Rođen je 23.jula 1974.godine u Beogradu, a na mesto šefa stručnog štaba KK Crvena zvezda dolazi nakon izuzetno bogate 26-godišnje karijere kao igrač i trener u Olimpijakosu iz Pireja.

Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-belima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

FOTO: KK Crvena zvezda

Milan Tomić stiže u Crvenu zvezdu željan dokazivanja, i sa izuzetno bogatim košarkaškim iskustvom, jer je nakon igračke karijere, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope obavljao sve važne operativne poslove: tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata.

– KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda mts.

Konferencija za medije i zvanična promocija Milana Tomića održaće se u subotu u 12 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Dobro došao kući Milane! – stoji na sajtu crveno-belih.

FOTO: KK Crvena zvezda
0
0

3 Komentara

    • topic mnogo dobar covek, da li je za trenera zvezde sa aspekta znanja i iskustva trenerskog ne znam, verovatno da nije, ali mnogo dobar covek i delija

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter