7
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

DOBRA VEST ZA ZVEZDU: ‘Pojačanje’ pred revanš, Milojević računa na još jednog igrača za Spartaks

Objavljeno: 13.07.18 u 09:57

Posle nerešenog ishoda u Letoniji, Crvena zvezda i Spartaks će se u Beogradu boriti za prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zbog povrede zgloba za prvi meč Vladan Milojević nije mogao da računa na jednog od boljih igrača protekle sezone.

Nema mnogo vremena do revanša između Crvene zvezde i Spartaksa koji je zakazan za utotak od 20.30 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ekipa se od danas fokusira na završne pripreme, a kako saznaje HotSport dobra vest je da se od povrede oporavio Slavoljub Srnić, koji je preskočio meč u Letoniji.

– Osećam se dobro i konkurisaću za sastav. Bilo je potrebno vreme da se u potpunosti oporavami, a pred nama je novi izazov i očekujemo pobedu, rekao je za HotSport Srnić.

Brzonogi napadac je svakako adut od poverenja trenera Vladana Milojevića, a navijači još pamte njegov pogodak Kelnu, koji je doneo zimski ostanak u Evropi i mečeve protiv CSKA iz Moskve.

Popularni Srna treba da zameni Nemanju Milića, a kako sada stvari stoje Nikola Stojiljković neće moći da igra zbog povrede zadnje lože. Prvi megdan je napustio već u prvom poluvremenu i njegovo mesto je zauzeo Milan Pavkov što se očekuje i u revanšu.

0
0

7 Komentara

  1. Ako Pavkov mora da igra ne pise nam se dobro. Fali nam napadac na primer Pesic i ako nije bio extra al bolji od ova dva balvana. I Stoiljkovic doveden povredjen 100%

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter