3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOGATA PRODAJA: Ni Zvezda, ni Partizan – Vošin vunderkind odlazi u Tursku!

Objavljeno: 13.07.18 u 13:19

Novosađani su rešili da prihvate dobru ponudu iz redova tamošnjeg prvoligaša.

Fudbaler Vojvodine Lazar Zličić će karijeru nastaviti u inostranstvu.

Zličić trenutno važi za jednog od najboljih plodova škole Vojvodine u poslednjih nekoliko godina, shodno tome interesovanje za ovog fudbalera je veliko, a prema poslednjim informacijama – on će karijeru nastaviti u Bursi!

Bursaspor u sezonu ulazi sa znatno većim ambicijama nakon prošle u kojoj su bili 13. na tabeli, a to govori i trenutni sastav turske ekipe koji u napadu ima veoma zvučan duo – Musa Sou i Tomaš Necid.

Talentovani ofanzivni vezista je rođen 1997 godine, a još pre tri godine je debitovao u prvom timu Novosađana. Potom je igrao za Proleter kao pozajmljeni igrač, da bi se ustalio u prvom timu Vojvodine. Lazar Zličić je igrao i za U15, U16, U17, U18, U19 i U20 reprezentaciju naše zemlje.

0
0

3 Komentara

  1. Toni, u pravu si, ali ta tvoja preporuka ne pije vodu u Zvezdi! Tamo su njeni mladi igrači proterani u neki fk Grafičar, koji igra u trećem rangu, daleko ispod kvaliteta i proseka mladih igrača Zvezde! Tamo oni nemaju šta da nauče. Jedino mogu da shvate gde im je prošla prva mladost, da shvate da su izmanipulisani i da nikad neće dobiti šansu u Zvezdi! Ali, zato šanse dobijaju „kapitalci“, iz Afrike, koji su dovedeni na osnovu SMS poruka i časne reči Ivice Pavlovića, ekskluzivnog menadžera Zvezde za dovođenje afričkih „kapitalaca“. Ovo ne može izaći na dobro!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mladi igraci moraju daigraju .vidite sta radi partizan tako treba. Pustite ih u vatru .zivot nije za jedan dan .kada ce oni igrati ako ne sad
    Ako ne sve ih pustite bar da spasu karijere .sve sto ste prosle ii ove godine doveli ne vrede nista .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter