2
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

RASPRODATE SVE KARTE: Ali stadion u Nikšiću neće biti ni pola popunjen, evo zašto… (FOTO)

Objavljeno: 12.07.18 u 00:15

Organizatori utakmice između Rudara i Partizana preduzeli su sve mere kako bi bezbednost bila na maksimalnom nivou.

(Od izveštača HotSporta iz Nikšića)

Pljevljaci će srpskog vicešampiona dočekati na Gradskom stadionu u Nikšiću, koji im nije preterano blizu, te se očekuje invazija Grobara, jer se ovaj grad smatra crno-belim.

Ipak, domaćini susreta su odredili uslove pod kojim će se ovaj meč odigrati. Najpre, kapacitet stadiona koji ima samo dve tribine smanjen je sa 5200 sedećih mesta na svega 2400 odštampanih karata. To znači da će igralište kraj Bistrice biti samo do pola popunjeno, iako se dan pre meča nije mogla naći više nijedna karta.

Od tih 2400, 1800 je za zapadnu (glavnu) tribinu, a svega 600 za Istok je dodeljeno Partizanu i tamo će biti smeštene njegove pristalice, koje su samo u dogovoru sa klubom mogle da kupe (ili dobiju) parče hartije.

Kažemo, svega 600, jer smo saznali da je beogradski klub od Rudara tražio čak 1500 karata, što jasno ukazuje na to kakvo je interesovanje crno-bele publike.

FOTO: HOTSPORT

Njih će, po informacijama do kojih smo došli, čuvati 150 policajaca i domaćini smatraju da će to biti dovoljno, ali nam nisu zvučali kao da su svesni kako bi izgledalo da se na istoj tribini nađe više frakcija partizanovaca.

Čak postoji mogućnost da se pojavi više od 600 pristalica Partizana, onih koji neće imati karte, pa da čak i oni završe na istočnoj tribini. Jer kako nam je rečeno – ‘lakše će biti kontrolisati ih na stadionu, nego na ulicama Nikšića’.

Utakmica počinje u 20:15h, a najavljeno je idealno vreme za igru, bez padavina, što bi uz, na oko dobro pripremljen teren, trebalo da nam pruži odličnu fudbalsku predstavu na Partizanovom otvaranju nove evropske sezone.

0
0

2 Komentara

  1. Не брините, ми Гробари ћемо бити и на западној трибини јер сутра ће Никшић цео бити црно-бео!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter