5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Zadovoljan sam, ovo je neki novi Suma!

Objavljeno: 12.07.18 u 23:08

Trener Partizana Miroslav Đukić nije krio zadovoljstvo posle ubedljive pobede svog tima u Nikšiću protiv Rudara od 3:0.

– Veoma sam zadovoljan, jer nije lako pobediti u Evropi, pogotovo u gostima. Pokazali smo čvrstinu i ozbiljnost svih 90 minuta. Rezultat govori da je bilo lako, ali nije bilo nimalo. Tek kada smo otvorili utakmicu golom bilo je lakše. Protivnik nam je prepustio inicijativu, ali iz nje nismo uspeli da stvorimo veliki broj šansi – rekao je Miroslav Đukić.

Sledeće pitanje novinara bilo je vezano za mladog 18-godišnjeg Zlatana Šehovića.

– Srećan sam što je Šehović odigrao odličnu utakmicu. On je klinac, ima tek 18 godina, ali je pokazao ozbiljnost i velike manire. Izrasta u ozbiljnog igrača. Odigrao je defnazivu odlično, kao i ofanzivu, u kojoj je namestio gol. U svakom sčučaju, vrhunska utakmica za njega – istakao je Miroslav Đukić.

Potom o pojačanjima i nekom novom Sumi.

Mark Valjente i Gabrijel Enake su odigrali na nivou, a dobro je poznato da nemaju ni 15 dana priprema i da im je potrebno još mnogo rada kako bi dostigli fizički nivo ostatka ekipe. Rikardo je dao gol i to je vrlo bitno. Nikolić se dobro kretao, pomagao u sredini i na njemu je napravljen penal. Suma za sada igra na većem nivou nego prošle godine. Kretao se između linija, dao nam je mnogo pasova i krunisao dobru igru golom. Sasvim drugi Suma – zaključio je strateg Partizana.

Iz Nikšića: Stefan Smuđa

0
0

5 Komentara

  1. kao pravi stari partizanovac … djukic, ako si sa ovim … zadovoljan TI i skoro cela ekipa (sem stojketa, sehovica i svih ostalih mladih igraca iz partizanove skole …) slobodno ODMAH partizan napustite. OVAJ I OVAKAV … PARTIZAN STO JUCE PRIKAZA … JE SRAMOTA I BRUKA … kad se pogleda i sagleda utakmica komsinice zvezde … zakljucak je jednostavan: u srpskom fidbalu vise fudbala NEMA … samo PROFITERI ruke trljaju, kako na iluziji o nekakvo dobrom srpskom fudbalu zaradjuju. naivni i oni drugi … imaju u cemu da uzivaju !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Stojke je mogao i svog sincica staviti na nass gol, toliko se umorio! Ali zasluzio je da malo odmori posle Rusije!
    Enake skroz dobar, ima start iz mesta apsolutno neverovatan,da li ste to primetili!? Igracina! Valijente dobar, fino se pozicionira, odlicno pasira iz dubine , takodje ozbiljno pojacanje! Sveta je carevic fudbala! Bravo majstore, igras kao matorac, bre! Lepo igras dete, samo jako,bravo bravo!!
    A Zlatan?! Eheeee, Zlatane majstorcino, to se trazi, ma slusaj momcino: Grobari su se napresas zaljubili u tebe! Zlataneeee, ma naravno, ime Zlatan a decko zlatan, pa ko ti dade to ime,bre?! Pravi tigar,kida Zlatan,kida, kida i napred i u odbrani! Najbolji si Zlataneee, ali pazi: nema uobrazis?! OK>?, Samo tako , samo jako,ti si nas Vrsaljko,ahaha!
    Mnogo mi hvalite Sumu….. Ali, imajte na umu:jos on treba mnogo bolje, mnogo vise da pruza da bi definitivno postao ono sto mislimo da jeste a narocito- da moze! Mnogo gubi loptu , cini mi se da mu lako citaju paas, ili nema tu diskreciju u dodavanju, jednostavno olako dodaje loptu najblizem protivnickom igracu!. To u saradnji sa trenerima mora da iskoreni, to je nedopustivo! Da nije dao onaj stvarno lep gol zahvaljujuci nasem Zlatanu, ne znam kako bi pricali o njemu sada!?
    Nikolic i Rikardo,hm…Ajmo ovako:Oba ima da nauce igru protiv punog ili polu-bunkera! To je jednostavno MUST za obojicu. Nije mi se dopala igra srednjeg reda i njihova saradnja sa ovom dvojicom prednjih igraca. Mozda su zadaci trenera previse opteretili obojicu centarforova da se vracaju nazad a ni Panta ni Zdjelar nisu danas ,barem po meni, odigrali kako mogu a narocito kako bi morali!! Ricky i Nick danas mene barem, nisu odusevili iako su i direktno statisticki ucestvovali u pobedi. Mogu i moraju mnogo vise, pogotovo Nick, on se gubi u igri, nema ga po 15 min. u mecu!? A Rick, ma tom momku sve oprastam zabog one srssljenove boce od gola! Ali, ja sam apsolutno uveren da ovaj novi tandem nasih napadaca tek ima sta da nam pruzi na trpezi fudbalskoj! Neka budu tandem kao Dju-Le,eto to neka budu! Ja sam uveren da mogu i da ce biti!!
    Zdjelar i Jevta zajedno funkcionisu pristojno, Zdjelar ne moze bez jos jednog zadnjeg veznog! To tvrdim duze vremena. Jednostavno, on ne sme da tako lako gubi lopte, to je zabranjeno za zadnjeg veznog! OK, danas i nije bas bilo toga kao u njegovoj igri od pre, ali… Mislim da Zdjelar mora mnooogo vise da pruzi od vidjenog. On to jednostavno mora jer ce biti situacija kad ce i sam morati neke stvari da odradjuje bez cuvanja ledja! Jevtovic nije nista izgubio otkada se ozenio! Vidi cuda velikoga! Jevto, sta ti to prija,a? Joj, jojjjj! A neka, odigrao je Jevta vrlo dobro i ako bih rekao za jednog igraca kojeg ne bih sada prodao iz ovog rostera onda je to nass mladozenja! Pantic je danas malo podbacio, Nije on krilni napadac. A ni Suma…
    Sad, Djuka!
    Bila je prosle sezone i motika i kuka , ali sad…?!
    DJukic ocigledno robuje nekim zabludama. Problem broj jedan da solvira: Ovaj danasnji Partizan nije imao krilne koridore u igri! Mnogo je bilo gutljanja u sredini a bekovi, koliko god bili ofanzivni, ne mogu nadoknaditi krilne napadace! To mora da se resi, inace, ovako moze protiv slabih ekipa ali nece moci u vremenu sto ce doci! To je moja glavna dilema koju vidim na nivou problema!
    Za pocetak vise nego dobro po rezultatu, ali mnogo tu treba stofa da se skroji za pravo fudbalsko odelo po vrhunskoj fudbalskoj modi! DJukic ni jednom ne sme zaboraviti da navijaci traze samo dve stvari:rezultat i lepotu igre koja odusevljava!
    Cestitam momcima na pobedi! Njoj se ne gleda nikad u zube ali,ponavljam, dans nije bilo mesta za velike fanfare i trube!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dal ti covece vidis kolko mi pojma nemamo,dal vidis da se ne zna ko sta igra dal vidis da igraci nemaju snage za 65 minuta sa ovakvom ekipom rudara a sta ce biti kad dodje neko ozbiljniji. Ne lupaj gluposti nego kazi zadovoljan sam rezultatom igrom ne. Kakav suma sta si ti video da je decko dobro odigraoevo ja cu ti reci da je dao 14 pogresne lopte

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter