1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan u Nikšiću trasirao put u sledeću rundu, golovi Rikarda i Sume (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.18 u 22:02

U prvom meču 1. kola kvalfikacija za Ligu Evrope Partizan je u Nikšiću sa 3:0 (1:0) savladao Rudar iz Pljevla i trasirao put u narednu rundu.

Nije to bila blistava predstava čete Miroslava Đukića, ali dovoljno dobra da se o Rudaru više ne razmišlja, već da se čeka ishod meča Trakaija i Irtiša (0:0). Ono što bi trebalo sve navijače Partizana da ohrabri jeste dobra partija Sume, Gomeša i pre svega mladog Šehovića.

Bila je ovo jedna siromašna predstava kada su prilike u pitanju. U prvih 45 minuta videli smo ih tri, od toga jedan gol. Prvi je zapretio domaćin, ali je Zečević u 30. minutu sa pet metara prebacio gol Stojkovića. U 41. minutu mladi Šehović je sjajno primio loptu na levom boku, time izbacio svog čuvara, izašao sam jedan na jedan sa golmanom, ali je Radović bio na mestu. Samo dva minuta kasnije crno-beli su poveli. Nikolić je ušao u kazneni prostor, Živković ga je bez potrebe srušio, a sudija zasluženo pokazao na penal. Strelac je bio Jevtović – 1:0.

Drugo poluvreme je Partizan otvorio golom. Mladi Šehović je probio po levom boku, onda loptu po zemlji vratio na ivicu kaznenog prostora, a Suma je loptu zakucao u mrežu – 2:0. Još mnogobrojni Grobari u Nikšiću nisu završili slavlje, a Rikardo je iskoristio grešku Crnogoraca i preciznim šutem postavio konačnih 3:0.

(Izvor: YouTube/RTS)

Revanš meč je na programu za sedam dana u Beogradu. Pobednik ovog duela u drugom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope igra protiv boljeg iz duela Trakaija i Irtiša iz Pavlodara.

RUDAR – PARTIZAN 0:3 (0:1)
/Jevtović 44 pen, Suma 51, Gomeš 57/

Nikšić
Stadion Sutjeske
Kapacitet: 5.200 mesta
Sudija: Stjuart Atvel (Engleska)

RUDAR: Radović – Pešukić, Živković, Mitrović, Sekulić – Sopo, Golubović (od 74. Golubović), E. Kuč (od 60. Vuković), Bošnjak, Zečević, Đalović (od 74. Janketić).

PARTIZAN: Stojković – Enake, Valijente (od 77. Miletić), Marković, Šehović – Jevtović (od 72. Janković), Zdjelar, Suma, Pantić – Nikolić (od 64. Kosović), Gomeš.

 

0
0

1 Komentara

  1. Kao sto rekoh, Rudar je ekipa koju bi do vrha napunili rezervisti a ne ovaj Djukicev prvi tim. Da li je Ilijev sam birao ili se neko sprdao sa njim pa mu uvalio ovaj fudbalski skart od desnog beka !? Mladi Sehovic je potencijal ali ga treba spustiti na zemlju jer puno toga mora jos da uci i sto vise da ojaca. Pantic kao ofanzivni vezni je isto kao kada ribu iz vode bacite na pesak a po meni, Kosovic je za njega i sve ostale veznjake u Partizanu i bez preterivanja, doktor fudbala.Valiente je skolovan fudbaler i vidi se da zna sa loptom a kako igra odbranu, e to ce vreme i jace protivnicke ekipe pokazati,Tandem Rikardo i Nikolic sa Panticem i Sumom iza njih nema sta da trazi u buduce jer su im potrebniji krilni napadaci.Rikardo je spic po mom ukusu, sutira na gol iz svake pozicije i situacije,gol mu je opsesija dok mi Nikolic deluje vise prefinjeniji spic koji igra na potez, u svakom slucaju su sto puta bolja kombinacija nego Tavamba i Ozegovic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter