0
Domaći fudbal

Fudbal-FK Partizan Trening Practice Session head coach Miroslav Djukic Beograd, 20.06.2018. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

PARTIZAN NA NOVOM POČETKU: Đukić najavljuje – Iz Crne Gore opet u Evropu! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.18 u 18:13

Po najavama iz crno-belog tabora, Partizan će pokušati da već u prvom meču protiv Rudara reši veći deo posla.

(Od izveštača HotSporta iz Nikšića)

Nova evropska sezona može da počne. To je jednoglasna poruka sa zvanične konferencije Partizana uoči prvog duela prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara.

Meč protiv Pljevljaka će se igrati na stadionu kraj Bistrice u Nikšiću, koji je poznat kao crno-beli grad, pa se očekuje da sutra od 20:15h i srpski tim bude nošen podrškom sa tribina.

U to je uveren i šef stručnog štaba srpskog vicešampiona, Miroslav Đukić.

– Opet odavde počinjemo evropsko putešestvije. Očekuje nas Rudar, težak meč, neće biti nimalo lako, ali mislim da imamo dobru ekipu i da možemo da uradimo ozbiljne stvari ove sezone u Evropi.

FOTO: HotSport

Cilj je bio ulazak u grupnu fazu i on je ostvaren, pa cak i nadmašen. Kakav je cilj ove sezone?

– Preko Crne gore do Evrope. Tako smo i prošle sezone preko Budućnosti stigli do Evrope, nadamo se da ćemo i ove sezone ostvariti isti uspeh – odgovorio nam je Đukić, a zatim smo ga upitali da li upravo taj veliki uspeh predstavlja dodatan pritisak:

– U Partizanu je pritisak uvek tu, uvek se traži maksimum, ali mislim da smo spremni da to ponovimo i sa velikim željama čemamo početak da možda opet napravimo velike stvari u Evropi.

– Gledali smo Rudar, ali nismo informacije dobili od Delibašića. Nabavili smo utakmice Rudara sa Zlatibora. Sa ‘Delijem’ smo se videli, doćiće i večeras, veliki smo prijatelji, ali smo o Rudaru primili informacije sa drugih strana.
Promenili su trenera, imaju dobru tranziciju, defanzivni blok i brze kontre kojim ce pokušati da nas ugroze.

FOTO; HotSport

Najavljuje se da će Gradski stadion u Nikšiću biti mali da primi sve zainteresovane ljubitelje fudbala, a prema rečima organizatora prodaja karata ide veoma dobro.

Navijači Partizana dobili su celu istočnu tribinu i karte se prodaju u saradnji sa klubom, a pristalice Rudara biće na zapadu i kupovali su karte po ceni od pet evra. Dok sve nisu rasprodate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter