4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEZVANIČNO, ČEKANJU CRVENO-BELIH DOŠAO KRAJ: Crvena zvezda ima novog trenera, nekadašnji osvajač Evrolige blizu Malog Kalemegdana!

Objavljeno: 11.07.18 u 19:55

Nakon mesec dana neizvesnosti, čini se da je čekanju navijača Crvene zvezde došao kraj, pošto je po svemu sudeći poznato ko će crveno-bele predvoditi sa klupe u narednoj sezoni.

U pitanju je, kako prenosi portal „RedStarBelgrade„, Milan Tomić.

Tomić, koji je praktično celu svoju karijeru proveo na klupi Olimpijakosa kao pomoćnik Dude Ivkovića, Barcokasa i Sfaropulosa, bio je kandidat i prošle godine, ali je odabrao da ostane još godinu dana u Pireju, a Zvezda je imenovala Dušana Alimpijevića.

Milan Tomić/FOTO: STARSPORT

On je sa Olimpijakosom dva puta osvojio Evroligu, kao i tri šampionske titule.

U narednim danima trebalo bi da usledi i zvanična potvrda od strane kluba.

0
0

4 Komentara

  1. To je oproba a škola jaka odborana i kontra laki poeni, košarka koju Duda forsira, trebaju igrači kao i Mnogim zahvaliti Lazić obavezno, Feldin, Lesor, Antić, Čović, dovesti pleja tipa Jović koji će da razigrava dobru 2,3 Simanića vratiti, Nenadić, Uskoković, ako dođe Ristić ok

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter