1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ ODABRAO: Ovaj tim ‘otvara’ sezonu i započinje napad Crvene zvezde na Ligu šampiona (SASTAVI)

Objavljeno: 11.07.18 u 17:03

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova u Rigi igraju meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnik je letonski Spartaks.

Trener Vladan Milojević je imao nekoliko nedoumica pred ovaj duel, poput pozicije levog beka i dileme ko će predvoditi napad crveno-belih, a šef stručnog štaba crveno-belih je odlučio da poverenje ukaže Nikoli Stojiljkoviću. U sastavi će biti i Zvezdini reprezentativci Nemanja Radonjić i Milan Rodić.

Na golu je očekivano Milan Borjan, ispred njega će zaigrati Stojković desno, Rodić levo a kao štoperi Savić i Babić, vezni red čine Jovičić i Krstičić, ispred njih će biti Milić i Radonjić po krilima, odnosno Ben u sredini, dok će za golove biti zadužen Stojiljković.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Sastavi

Spartaks
(5-3-2): Kardum – Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović, Slavickas – Asavedo, Matelavičijus, Verbickas – Cicilia, Topčagić

Crvena zvezda
Borjan – Stojković, Savić, Babić, Rodić – Jovičić, Krstičić – Milić, Ben, Radonjić, Stojiljković. Trener: Vladan Milojević 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter