1
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Preparations for World Cup 2014 Croatia v Mali Mario Mandzukic (L) and Domagoj Vida Osijek, 05.31.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UDARNE VESTI DANA: Nova glupost Domagoja Vide, Ričmond Boaći ponovo u Zvezdi, Partizanov korak ka željenom ‘drim timu’

Objavljeno: 10.07.18 u 23:30

Današnji dan doneo je pregršt zanimljivih informacija.

Krenućemo od Mondijala, na kom su Francuzi obezbedili plasman u finale. Oni će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Hrvatska – Engleska, a posao bi „vatrenima“ mogao da bude znatno otežan nakon najnovijeg ispada Domagoja Vide, ukoliko FIFA odluči da ga kazni, o čemu čelnici ove organizacije ozbiljno razmišljaju.

Sve vesti sa Svetskog prvenstva možete pročitati na temi Mondijal.

Crvena zvezda je u Letoniju otputovala bez jednog od najvažnijih igrača od prošle sezone, a pred susret sa Spartaksom trener Vladan Milojević je održao veoma interesantan trening.

A prema informacijama do kojih je HotSport došao, crveno-beli dres bi u narednih par dana mogao da obuče i Ričmond Boaći, sa kojim čelnici Zvezde pregovaraju.

Što se Partizana tiče, košarkaška sekcija je dobila novog organizatora igre, dok je fudbalska, čiji dresovi imaju jedan interesantan novi detalj, ostala bez „udarne igle„. Crno-beli sezonu otvaraju protiv Rudara u Nikšiću, a trener Miroslav Đukić je mnoge iznenadio odlukom da dvojicu igrača ostavi u Beogradu.

Velikih promena bilo je i u evropskom fudbalu, pa je Kristijano Ronaldo napustio Real Madrid, a od njega su se oprostili bivši saigrači.

Za kraj i jedna ružna vest, pošto je fudbaler Radnika iz Surdulice doživeo izuzetno tešku povredu na gostovanju u Novom Pazaru.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter