1
Evropske lige

SPISAK ZA RUDAR: Dva (ne)očekivana izostanka koje je napravio Miroslav Đukić

Objavljeno: 10.07.18 u 18:19

U Nikšić putuje 20 igrača i tri golmana, među njima i novajlija Mark Valjente, ali i oporavljeni Đorde Ivanović

Prva evropska stanica Partizana u novoj sezoni je Nikšić, a putnike je posle treninga odredio trener Miroslav Đukić. U komšiluk putuje 20 igraca i tri golmana tako da će petorica u četvrtak uveče od 20.15 časova imati ulogu navijača u loži. Kormilar beogradskog kluba povukao je (ne)očekivan potez da iz kombinacije izbaci Milana Mitrovića. Iskusni štoper je tokom priprema u Sloveniji igrao standardno, ali prednost je dobio novajlija Mark Valjente bez obzira što fizički nije još na zavidnom nivou. Ostala dva štopera su Nemanje R. Miletić i Svetozar Marković uz ostale igrače koji igraju pozadi Miroslava Vulicevića, Zlatana Šehovića i Nemanju G. Miletića.

U veznom redu je najveća gužva i sve raspoložive snage putuju u Crnu Goru sem Juri Vakulka za koga su tvrdili ne tako davno da je igrač po meri, a kako saznajemo on verovatno uskoro napušta Humsku. Od povrede mišića se oporavio Đordje Ivanović, a sva tri napadaća su na spisku: Nemanja Nikolić, Rikardo i Ognjen Ožegović.

0
0

1 Komentara

  1. Naj jaci na spisku je Kljajic hahhaha vodi tri golmana boze sacuvaj. Stojketa na gol a ova dvojica daleko da odu od Humske..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter