1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠAMPIONI NA TERENU, ALI I VAN NJEGA: Tošić i Ilić posetili štićenike odeljenja za neurohirurgiju (FOTO)

Objavljeno: 10.07.18 u 17:36

Lep gest prvotimaca Partizana pred meč u Nikšiću.

Zoran Tošić i legendarni kapiten Saša Ilić obišli su atletičarku Vladanu Đurović, ali i njene drugare koji se nalaze u ovoj ustanovi.

Atletičarka iz Podgorice Vladana Đurišić oporavlja se na Klinici za neurohirurgiju, a u dogovru sa članovima porodice danas su je posetili igrači kluba za koji čitavog života navija.

FOTO:FK Partizan

– Mi smo tu da vam donesemo sreću kada smo terenu, ali i vratimo osmeh na lice kada je to najvažnije. Zato smo na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu posetili 15-godišnju Vladanu Đurišić atletičarku iz Podgorice koja se oporavlja posle medicinske intervencije. U dogovoru sa članovima porodice Vladanu, ali i sve drugare koji se oporavljaju na odeljenju neurohirurgije obradovali su njihovi miljenici kapiten Partizana Saša Ilić i Zoran Bambi Tošić. Suze radosnice i neverica da im se životni san ostvario u najemotivnijem i najosetljivijem periodu života. Vladana je treća generacija porodičnog navijanja i podrške FK Partizan. Koliko smo mi usrećili njih, toliko su nas oni još jednom podsetili na smisao života, naveli su iz crno-belog tabora.

FOTO:FK Partizan
0
0

1 Komentara

  1. Браво, црно-бели!!! Још да моју ћеркицу обрадујете у четвртак, било би сјајно! Од понедељка броји дане кад ће с татом да пјева ,,ја сам дете Партизана” и каже да ће јој на стадиону дати дрес… нека буде побједа па да се радујем и ја ко дијете

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter