0
Evropske lige

FLEŠ IZ ATINE: AEK je zvao Leonarda, a Matijašević sada želi drugog partizanovca!

Objavljeno: 10.07.18 u 12:50

Navodno, prvi kontakti već su uspostavljeni, a i krilni napadač je zainteresovan jer želi da promeni sredinu.

Već smo pisali o interesovanju AEK-a za Leonarda da Silvu Souzu, a onda i pozvali Vladimira Matijaševića za izjavu, pri čemu je novi sportski direktor grčkog kluba demantovao da je zvao Brazilca, ali i potvrdio saznanje HotSporta da su ga Atinjani kontaktirali pre njegovog dolaska u prestonicu Grčke.

I nema sumnje da će Matijašević pokušati da dovede u novi klub makar nekog igrača iz Superlige, bilo bivšeg ili sadašnjeg, jer je to liga koju ubedljivo najbolje poznaje.

Tako Grci ovog prepodneva prenose informaciju da je na meti AEK-a Filip Malbašić, krilni napadač Tenerifea, a nekadašnji fudbaler Rada, Partizana, Vojvodine, Hofenhajma i Lehije iz Gdanjska.

Malbašić bi rado menjao klub, isto tako i Španci bi ga pustili, a u Atini ga navodno vide kao odlično pojačanje na putu ka Ligi šampiona.

U tom slučaju ‘veza’ bi sigurno bio Matijašević, ali Grci neretko umeju da ‘potrče pred rudu’, pa bi i za ovaj transfer valjalo sačekati potvrdu neke od strana.

FOTO; STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter